ellenőrzés járványos fertőzések gyermekeknél: mit tehetünk

Az influenza, rózsaszín szem, gyomor hibák: Ha tudja a gyerek beteg, tartsa haza. A probléma az, a gyerekek is érintkezhetnek a baktériumok és terjedt a fertőzés a tünetek megjelenése előtt.

7 éves korában, Billy egyre meghívók sleepovers barátok. Akart menni, de volt egy kis probléma: hogyan lehet megállítani ágybavizelés; Ágybavizelés volt egy folyamatos probléma Billy, azt mondja az anyja, Jane, (ne a valódi nevüket) a Bethesda, Md. A lány két idősebb gyerek nem volt a probléma, de Billy nem úgy tűnik, hogy száraz marad. “Azt akarta, hogy megkezdődhessen a száraz, így tudott menni sleepovers,” mondja; Billy rengeteg vállalat – 20% 5 évesek 10% -a 6-évesek bedwetters, mondja a …

Annak érdekében, hogy a fertőző betegségek sakkban, az első lépés a megelőzés.

mossa meg őket

Egy gyors öblítés nem elég. Mosni is

fertőtlenít

Megállítani a baktériumok a zeneszámokat, a CDC azt javasolja, vírusölő hypo. Add 1/4 csésze fehérítő 1 gallon meleg vízben. Hagyjuk a keveréket ülni felületeken 10 percig öblítés előtt.

Ha fertőtleníthető, viseljen gumikesztyűt és egy maszkot, ha a vegyi zavarásért, és a nyitott ajtók és ablakok.

Minél hamarabb teszed, annál valószínűbb, hogy tartsa terjedését.

Megfázás és köhögés általában elterjedt, amikor a beteg köhög, tüsszent, vagy beszél. Azt is lehet egy orrfolyás és hőemelkedés.