elixsure torlódás gyermek

Terápiás Osztály: decongestant

Használja a ElixSure Torlódás Gyermek

Farmakológiai Osztály: Alfa-adrenerg agonista

Néhány ezek a készítmények csak a saját orvos előírása szerint.

Ne adjon semmilyen over-the-counter (OTC) köhögés és megfázás gyógyszert a baba, vagy gyermek 4 éves. Ezen gyógyszerek nagyon fiatal okozhat súlyos vagy akár életveszélyes mellékhatásokat.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Pszeudoefedrin nagyobb valószínűséggel okozhat mellékhatásokat csecsemők, különösen az újszülöttek és a koraszülöttek, mint az idősebb gyermekek és felnőttek.

Ne adjon semmilyen over-the-counter (OTC) köhögés és megfázás gyógyszert a baba, vagy gyermek 4 éves. Ezen gyógyszerek nagyon fiatal okozhat súlyos vagy akár életveszélyes mellékhatásokat.

Használata előtt ElixSure Torlódás Gyermek

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a fiatalabb felnőttek vagy ha okozhatnak különböző mellékhatásokat vagy probléma az idős emberek. Nincs konkrét információk összehasonlításával használata pszeudoefedrinnek idősek használatát más korcsoportokban.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek pszeudoefedrin. Lehet, hogy nem kifejezetten a ElixSure Torlódás Gyermek. Kérjük, olvassa el gondosan.

Szedő betegek pszeudoefedrin elnyújtott felszabadulású

Szedő betegek pszeudoefedrin elnyújtott hatóanyag-leadású tabletta

Ahhoz, hogy megakadályozza baj alszik, hogy az utolsó adag pszeudoefedrin minden nap néhány órával lefekvés előtt. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg orvosát.

Vedd ezt a gyógyszert csak az utasítások szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és nem veszik, hogy hosszabb ideig, mint ajánlott a címkén (általában 7 nap), ha másképp nem az orvos utasítása szerint. Ehhez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Helyes használata pszeudoefedrin

Ha a tünetek nem javulnak 7 napon belül, vagy ha még a magas láz, kérdezze meg kezelőorvosát, mivel ezek a jelek azt jelentheti, hogy van más egészségügyi problémák.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Óvintézkedések használat közben ElixSure Torlódás Gyermek

Terhesség N kategória nem osztályozott

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

WADA Class WADA doppingellenes Besorolás

Orrdugulás epinefrin helyileg, fenilefrin, nátrium-klorid nazális, pszeudoefedrin, Afrin, doxilamin, Sudafed torlódás Claritin-D, Unisom SleepTabs, Bromfed, oximetazolin nazális, SudoGest, Drixoral, loratadin / pszeudoefedrin, Sudafed 12 órás, Claritin-D 24 órás , Sudafed PE nyomás + Pain, Neo-Synephrine, Sudafed PE torlódás brómfeniramin / pszeudoefedrin, nafazolin orr

 vagy csatlakozz a ElixSure Torlódás támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

ElixSure Torlódás Gyermek Side Effects

ElixSure Torlódás (pszeudoefedrin)