ekcéma (atópiás dermatitis) komplikációk

bakteriális fertőzések

vírusos fertőzések

A bőr emberek atópiás dermatitis hiányzik a fertőzés elleni küzdelemben a fehérjék, így érzékeny a bőr által okozott fertőzések baktériumok és vírusok. Gombás fertőzések is gyakoriak az emberek atópiás dermatitis.

A komoly egészségügyi kockázatokkal jár az atópiás dermatitis a bőr kolonizáció vagy fertőzés által baktériumok, például a Staphylococcus aureus. Hatvan 90 százaléka az emberek atópiás dermatitis valószínűleg staphylococcus baktériumok a bőr. Sok végül fejleszteni fertőzés, amely rontja az atópiás dermatitis.

Az emberek az atópiás dermatitis rendkívül sérülékenyek a bizonyos vírusfertőzések a bőrt. Például, ha a fertőzött herpesz simplex vírus, akkor dolgozzon ki egy súlyos bőr nevezett állapot atópiás dermatitisz ekcéma herpeticum.

Azok az atópiás dermatitis nem kaphatják meg a jelenleg engedélyezett himlőoltás, akkor is, ha a betegség a remisszió, mert kialakulásának kockázata a súlyos fertőzés úgynevezett ekcéma vaccinatum. Ez a fertőzés okozza, amikor az élő vacciniavírus a himlő vakcina reprodukálja, és terjed az egész szervezetben. Ráadásul ezek a szoros kapcsolatot az emberekkel, akiknek atópiás dermatitis vagy előfordult a betegség nem kaphatják meg a himlő vakcina miatt történő átvitelének kockázatát az élő vakcina vírus a személynek az atópiás dermatitis.