eflornitint lokális

Terápiás Osztály: hajnövekedést Retardant

Használja a eflornitint

Farmakológiai Osztály: ornitin dekarboxiláz inhibitor

eflornithine csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert eflornithine, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha is volt bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció Eflornitinnel vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Nincs konkrét információk összehasonlításával használata eflornitin év alatti gyermekek 12 év használat más korcsoportokban. Azonban eflornithine várhatóan nem okoz más mellékhatásokat, problémájával idősebb gyermekek, mint ez a felnőtteknél.

eflornithine tesztelték, és nem észlelték a különböző mellékhatások, vagy probléma az idős emberek, mint ez a felnőtteknél.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Használata előtt eflornitint

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

eflornithine jön egy beteg használati utasításon. Olvasd el ezt a lapot, és kövesse az utasításokat. Ha bármilyen kérdése van, hogyan kell használni eflornitinnel, mindenképpen kérdezze meg kezelőorvosát.

eflornithine általában használható az arcon és a közeli részt területeken az álla alatt csak. Nem értem a gyógyszert a szem, az orr, vagy a szájába. Alaposan öblítse le vízzel, és forduljon orvoshoz, ha a gyógyszert kapja a szemében

Be kell, hogy továbbra is a szokásos szőrtelenítés eljárások használata közben eflornithine, és a gyógyszert kell alkalmazni, legalább öt perccel azután, hogy a nem kívánt szőr el lett távolítva. Meg kell várni, amíg a gyógyszer alkalmazása előtt megszárad kozmetikai vagy fényvédő.

Ne mossa le a kezelt területen legalább 4 órával alkalmazása után a gyógyszert.

Az adagot a eflornitin különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú eflornitint. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adag eflornithine, alkalmazza azt a lehető leghamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Bőrirritáció esetén, csökkenti a kezelések gyakoriságát. Ha az irritáció továbbra is fennáll, hagyja abba a gyógyszer és forduljon orvosához.

Ha nincs javulás, hat hónap után a kezelés, hagyja abba a gyógyszer és forduljon orvosához.

Ha a feltétel rosszabbodik, miközben használja a gyógyszert, állítsa le a gyógyszert, és forduljon orvosához.

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Helyes használata eflornitint

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Hirsutismus spironolakton, aldactone, Lupront, Lupront Depot, leuprolid, flutamid, Vaniqa, Eulexin, Lupront Depot 3,75 mg Lupront Depot 11,25 mg Viadur

Óvintézkedések használat közben eflornitint

eflornitint Side Effects

eflornitint lokális