Efedrát (efedrin spp.), ma huang kölcsönhatások

Ephedra emelheti a vérnyomást. Óvatosan kell eljárni az ember vesz gyógyszerek befolyásolják a vérnyomást.

Ephedra csökkentheti a vércukorszintet, bár efedra-koffein kombináció növelheti a vércukorszintet. Óvatosan kell eljárni, amikor a gyógyszerek, amelyek szintén befolyásolhatják a vércukorszintet. Szedő betegeket gyógyszerek a cukorbetegség szájon vagy inzulin szorosan ellenőrizni kell a minősített egészségügyi szolgáltató. Gyógyszeres kezelés módosítása szükséges lehet.

Ephedra zavarhatja az utat a test folyamatait bizonyos gyógyszerek segítségével a máj “citokróm P450” enzimrendszert. Ennek eredményeként, a szintek ezen gyógyszerek lehet változtatni a vérben, és okozhat megváltozott hatások vagy potenciálisan súlyos mellékhatást. Az emberek bármilyen gyógyszert ellenőriznie kell a használati utasítást, és beszélni egy egészségügyi szakember, köztük a gyógyszerész, a lehetséges kölcsönhatásokat.

Ephedra is kölcsönhatásba léphet savanyító szerek, a vesén a szerek, amelyek befolyásolják az immunrendszert, olyan szerek, amelyek befolyásolják a gyomorban és a belekben, szerek, amelyek megváltoztatják a pulzusszámot, okozó szerek izomleépülés szerek, amelyek alacsonyabb rohamküszöböt, ügynökök mérgező a máj, alkohol, lúgosító szerek, érzéstelenítők, antiadrenerg szerek (alfa-blokkolók), antiadrogens, asztmaellenes szerek, antidepresszáns szerek (monoamin-oxidáz-inhibitorok, a triciklusos antidepresszánsok, szelektív szerotonin reuptake inhibitor), köszvény elleni szerek, gyulladásgátló szerek, aszpirin, szívglikozidok , koleszterin szerek, a központi idegrendszer stimulánsok, diuretikumok (növekvő vizelet áramlás), ergot-származékok, hormonális szerek, metil-xantinok (teofillin, koffein), oxitocikumok, fenotiazinok, phenylpropranolamine, szteroidok, pajzsmirigyhormonok, és a fogyás szerek.

Ephedra emelheti a vérnyomást. Óvatosan kell eljárni az ember vesz gyógynövényeket vagy kiegészítőket, amelyek befolyásolják a vérnyomást.

Ephedra csökkentheti a vércukorszintet, bár efedra-koffein kombináció növelheti a vércukorszintet. Óvatosan kell eljárni, ha a gyógynövények és táplálékkiegészítők is megváltoztathatja vércukorszint. Vércukorszintjét felügyelet és dózisok módosítására lehet szükség.

Ephedra zavarhatja az utat a szervezet feldolgozza egyes gyógynövények vagy kiegészítőket használ a máj “P450” enzim rendszer. Ennek eredményeként, a szintek más gyógynövények vagy kiegészítőket lehet változtatni a vérben. Azt is megváltoztathatja a hatást, hogy más gyógynövényekkel vagy kiegészítőket esetleg van a P450 rendszer.

Ephedra is kölcsönhatásba léphet érzéstelenítők, antiadrenerg gyógynövények és kiegészítők (alfa-blokkolók), antiadrogens, asztmaellenes gyógynövények és kiegészítők, antidepresszáns gyógynövény és kiegészítők (monoamin oxidáz gátlók, szelektív szerotonin visszavétel-gátlók), a köszvény gyógynövények és kiegészítők, gyulladáscsökkentő gyógynövények és kiegészítők, étvágy stimulánsok, koffeintartalmú gyógynövények és kiegészítők, szívglikozidok, koleszterin gyógynövények és kiegészítők, központi idegrendszeri stimulánsok, diuretikumok (növekvő vizelet), gyógynövények és kiegészítők a vesén, gyógynövények és kiegészítők, amelyek befolyásolják az immunrendszert, gyógynövények és kiegészítők amelyek befolyásolják a gyomorban és a belekben, gyógynövények és kiegészítők, amelyek megváltoztatják a pulzusszámot, gyógynövények és kiegészítők okozó izomleépülés, gyógynövények és kiegészítők, hogy a változás a vizelet pH, gyógynövények és kiegészítők, hogy az alacsonyabb rohamküszöböt, gyógynövények és kiegészítők mérgező a máj, a hormonális gyógynövények és készítményekkel, kálium, szteroidok, stimuláns gyógynövények és kiegészítők, és a fogyás gyógynövények és kiegészítők.

Ez a tényeken alapuló monográfia állítjuk elő, a Természettudományi standard kutatási együttműködés