Ebola / Marburg kutatás

vakcina Research

Therapeutics Research

A molekuláris események, amelyek befolyásolják a betegség átviteli és az emberi válasz az Ebola és a Marburg vírus nehezen érthető. theernment kutatók és theernment támogatott tudósok a külső intézmények, tanul sok szempontból az Ebola és a Marburg vírus, és hogyan okoznak betegséget. Ez magában keresi, hogyan lehet jobban diagnosztizálására és kezelésére Ebola és a Marburg lázat és használata az alkalmazott kutatás fejlesztésére oltóanyagok, kezelések, és diagnosztika.

theernment fejlesztését támogatja a többszörös Ebola vakcinajelöltek, amelyek a fejlesztés különböző fázisaiban.

Kutatás a hosszú távú egészségügyi hatásai Ebola

A theernment vakcina Research Center (VRC) kifejlesztett egy Ebola vakcina jelölt együttműködve az amerikai hadsereg Medical Research Institute of Infectious Diseases és Okairos, egy svájci-olasz biotechnológiai cég megszerezte a GlaxoSmithKline (GSK), 2013-ban Ismert, mint a theernment / GSK vizsgálati Ebola-vakcina, vagy CAD3-EBOZ, a vakcinát alapul típusú csimpánz hideg vírus, az úgynevezett csimpánz adenovírus 3. típusú (CAD3). A adenovírust alkalmazunk egy vektor, vagy hordozóval, szállítani Ebola genetikai anyagot. A vektor egy nem-replikálódó virális vektor, ami azt jelenti, a vakcina szállít az Ebola-vírus gén-betétek, de nem replikálódik tovább. A gén-betétek kifejezni Ebola-vírus fehérje célja, hogy ösztönözze az emberi test, hogy egy immunválaszt. A vizsgálati vakcina nem tartalmaz fertőző ebola anyag.

Diagnosztikai kutatások

Amikor tesztelt 1. fázis klinikai vizsgálatok az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban 2014-ben, a theernment / GSK vizsgálati Ebola vakcinát biztonságosnak bizonyul, és immunválaszt váltottak. A vakcina jelölt indult Phase 2-vizsgálatra február 2015 a dob az ÉRVÉNYESEK I vizsgálatban (Partnership for Research on Ebola vírus Libéria). A randomizált, placebo-kontrollált klinikai vizsgálatban beiratkozott 1500 résztvevő. Eredetileg tervezték, hogy előre egy fázis 3 vizsgálat között 28.000 önkéntesek de csökkentették, mert a csökkenés az új Ebola esetekben lehetetlenné tette, hogy végezzen a nagyobb tanulmány. Bemutatott eredményeket február 2016 jelzi a vakcina jól tolerálható és indukált immunválaszt.

theernment is részt tesztelésében rVSV-ZEBOV Ebola oltóanyag. A vakcina használ genetikailag módosított változatát hólyagos szájgyulladás vírus, egy állati vírus, amely elsősorban a szarvasmarhákat, hogy készítsen egy Ebola-vírus gén betéttel. A vizsgálati vakcina által kifejlesztett Közegészségügyi Hivatal Kanada és engedéllyel NEWLINK Genetics Corporation. A Merck & Co., Inc., felelős halad a vakcina felé jóváhagyása.

Genomikai szekvenálása és preklinikai szolgáltatások

Az 1. fázisban vizsgálatok által végzett theernment és a Walter Reed Army Institute of Research, rVSV-ZEBOV bizonyult biztonságosnak és kiváltotta erőteljes antitest válaszok mind a 40 egészséges felnőtt, aki megkapta. A vizsgálati vakcina most megy 2. fázis vizsgálathoz a CAD3-EBOZ jelöltje a ÉRVÉNYESEK I. vizsgálatban Libériában. Megállapításait a 2. fázisú vizsgálatban bemutatott február 2016 jelzik a vakcina jól tolerálható és immunválaszt váltottak a résztvevők között. További szervezetek tesztelünk rVSV-ZEBOV késői stádiumú klinikai vizsgálatok a Nyugat-Afrikában. theernment és a US Department of Health and Human Services (HHS) Hivatal államtitkár készültségi és reagálási, partnerségben a Sierra Leone-i College of Medicine and Allied Health Sciences és a Sierra Leone-i Egészségügyi Minisztérium és Közegészségügyi áprilisában indult 2015 kombinált Phase 2 és 3 tárgyalás Sierra Leone, hogy teszteljék a biztonságosságát és hatásosságát rVSV-ZEBOV.

theernment és más finanszírozási partnerek fejlesztéséhez és preklinikai és klinikai vizsgálatok: a vizsgálati vakcina rend célja, hogy kifejezetten véd az Ebola-vírus törzsek felelősek a közelmúltban kitört Nyugat-Afrikában. A vakcina jelölt egyesíti a Ad26.ZEBOV vektor (alapuló AdVac platform által kifejlesztett Crucell Holland BV, az egyik a Janssen gyógyszergyártó cégek Johnson & Johnson) egy módosított vacciniavírus Ankara (MVA) -vectored vakcina (az MVA-BN Filo) által kifejlesztett bajor Nordic. Crucell és theernment támogatták 1. fázis vizsgálatok során a vakcina az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban, ill. További 1. fázis vizsgálatok folyamatban vannak Afrikában, és 2015 júliusában, Crucell indított 2-es fázisú klinikai vizsgálatban a vizsgálati vakcina az Egyesült Királyságban és Franciaországban. Októberben 2015 Crucell indított klinikai vizsgálatban Sierra Leone, hogy teszteljék a biztonság és immunogenitása a rend. A HHS Biomedical Advanced Research és Fejlesztési Hatóság (BARDA) támogatja a fejlett fejlesztés a rend.

theernment is támogatja a fejlesztési többértékű filovirus vakcina sémák kombinálásával nem reprodukálásra humán adenovírus vektorok Ad26 a nem reprodukálásra Ad35 (mindkettő fejlesztés alatt Crucell Holland B.V.), vagy Ad26 vektorok bajor Nordic MVA-BN Filo.

Emellett theernment finanszíroz Profectus Biosciences, Inc., hogy dolgozzon ki további rekombináns hólyagos szájgyulladás vírus (VSV) -vectored elleni vakcinák Ebola és a Marburg vírus. theernment támogatja a preklinikai vizsgálatok során a trivalens vakcina ellen Marburg és a Zaire és Szudán törzsei Ebola. Az US Department of Defense azt tervezi, hogy támogassák a közelgő 1. fázis klinikai vizsgálatban a monovalens vakcina ellen Zaire törzs az Ebola. theernment is támogatja tesztelése jelölt nanorészecske Ebola vakcina által kifejlesztett Novavax. Amikor együtt adjuváns által gyártott Novavax, a vizsgálati vakcina ígéretes eredményeket észleltek emberi főemlősök. A kezdeti eredmények egy fázis 1 vizsgálat megállapította a vakcina-jelölt, hogy jól tolerálható, és immunválaszt váltott ki.

theernment is együttműködik a University of Texas Medical Branch a Galveston előre humán parainfluenza vírus 3-vektorozott Ebola vakcina által kifejlesztett theernment tudósok. A parainfluenza vírus használják meggyengült, replikálódó virális vektor, vagy hordozóval, szállítani Ebola genetikai anyag célja, hogy ösztönözzék a védő immunválasz ellen Ebola vírus. A vakcina-jelölt úgy tervezték, hogy kell szállítani a légutakba aeroszol vagy folyadék és indukált robusztus immunválaszt majmok és védett majmok kitéve Zaire ebolavírus. theernment kezdeményezett 1. fázis klinikai vizsgálat, hogy teszteljék a biztonságosságát és hatásosságát a porlasztott változata szeptemberben 2015-ig.

theernment támogatja, és kutatásokat folytat, hogy készítsen egy vakcina-jelölt, a meglévő veszettség elleni vakcina, amely véd az Ebola, Marburg, és veszettség vírusok. theernment falakon belüli tudósok dolgoznak a Thomas Jefferson Egyetem nyomozók, hogy folytassa a változata a vakcina az emberi és állatgyógyászati ​​felhasználásra, valamint egy változata az afrikai vadon élő állatok. Theernment mány) engedélyezett a jelölt veszettség / Ebola oltóanyagok Exxell BIO, amelynek célja, hogy elősegítse a termékek klinikai vizsgálatokkal és a potenciális kereskedelmi.

theernment halad a kutatás több vizsgálati Ebola kezelések különböző fejlettségű.

ZMapp egy vizsgálati Ebola kezelés által kifejlesztett Mapp Biotechnológiai Inc. a “koktél” a három különböző fehérjék, az úgynevezett monoklonális antitestek. Az antitestek termelődnek dohány növények specifikusan biomérnöki úton előállított termelni nagy mennyiségben, a fehérjéket. Amikor a vizsgált nem humán főemlősök, ZMapp bizonyította erős antivirális aktivitást és a védett állatok a haláltól a végén, mint öt nappal a fertőzés után a Zaire Ebola vírus. A theernment osztály Járványtani és Mikrobiológiai támogatta a korábbi fejlesztési és preklinikai tesztelése ZMapp. BARDA támogatja gyorsított fejlesztési és gyártási tevékenység.

ZMapp adtuk vészhelyzeti használat engedélyezése Ebola-fertőzött beteg Afrikában, az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában. Theernment vezetett ÉRVÉNYESEK II klinikai vizsgálatban az biztonságosságát és hatásosságát ZMapp indított március 2015, az Egyesült Államokban, Libéria, Sierra Leone és Guinea. A nyomozók eredeti célja, hogy beiratkozik 200 résztvevő, de zárva beiratkozás végén január 2016 72 résztvevő összesen a nyugat-afrikai Ebola járvány véget ért. Bemutatott eredmények február 2016 jelzik ellenanyag koktélt jól tolerálták, és megmutatta ígéretét, de nem volt elég adat annak eldöntésére véglegesen, hogy ez egy jobb bánásmódot Ebola mint támogató kezelés önmagában.

Továbbá, a theernment központjaiban transzlációs kutatási programja, Erica Ollmann Saphire, Ph.D., a Scripps Research Institute, vezeti a konzorcium, hogy tanulmányozza immunterápiás vírusos vérzéses lázat, amely meghatározta ZMapp felépítését, és hogyan kötődik Ebola vírus. Dr. Saphire használja ezt a tudást, hogy teszteljék a következő generációs antitestek jobb kötési és hatásosságát.

BCX4430 által kifejlesztett BioCryst Pharmaceuticals támogatásával theernment, egy vizsgálati kis molekula hatóanyag széles spektrumú antivirális aktivitást, beleértve ellen Ebola. BCX4430 már védett állatok által okozott fertőzésekkel szemben Ebola és a Marburg vírus. BioCryst és theernment indított 1. fázis klinikai vizsgálatban egészséges önkénteseken 2014 decemberében, hogy megvizsgálja a termék biztonsági és meghatározzuk a kezelési dózis.

2015 júniusában theernment és az Egészségügyi Minisztérium a libériai elindította a ÉRVÉNYESEK III vizsgálatban, amelyben az emberek libériai akik túlélték Ebola (EVD) az elmúlt két évben. A nyomozók remélik, hogy jobban megértsük a hosszú távú egészségügyi következményei Ebola vírus, meg ha túlélők immunitás fejlődik ki, amely megvédi őket a jövőben Ebola vírus, és értékeli, hogy a korábban EVD-fertőzött egyének küldheti a vírus szoros kapcsolatok és a szexuális partnerek. Az ötéves tanulmány várhatóan beiratkozik mintegy 7500 embert, köztük 1500 az emberek minden korban, akik túlélték EVD és 6000 azok közeli kapcsolatokat.

Előzetes eredmények a tanulmány bemutatott február 2016 azt mutatják, hogy mind az Ebola túlélők és szoros kapcsolatok magas terhet betegség. Azonban a prevalenciája szem, mozgásszervi és neurológiai szövődmények között nagyobb az egyének, akik túlélték EVD. Harmincnyolc százaléka 97 férfi túlélők előírt egy vagy több spermát analízismintákat volna Ebola találtak a sperma legalább egyszer. Az egyik esetben, Ebola volt kimutatható résztvevő sperma mintát követő 18 hónap volt EVD tüneteket. Egy alcsoportjában 126 kapcsolatok akik arról számoltak be szexuális aktivitás egy túlélő, csak négy százaléka számolt rendszeres óvszerhasználat, aggodalmat potenciális nemi úton terjedő EVD. Azonban nem a szexuális átvitel mutattak ebben a vizsgálatban eddig.

theernment is támogatja a továbbfejlesztett diagnosztikai kimutatására Ebola vírus fertőzés, beleértve azokat, amelyek gyors azonosítását és valósíthatók meg a betegágy ahol Ebola vírus járvány alakulhat ki. Például 2005 óta theernment támogatta BioFire Diagnostics fejlődő FilmArray, multiplex polimeráz láncreakció (PCR) rendszere. Kezdeti theernment támogatás középpontjában a fejlesztés FilmArray légzőszervi Panel, amely egyszerre érzékelni 20 légúti vírusokat a betegek mintáit egy óra. Erőfeszítéseket tettek kibővült a Blood Kultúra azonosítása Panel és a gasztrointesztinális parancsra. theernment nyújtott részleges támogatás kidolgozására Ebola Autódiagnosztikai FilmArray eszköz, amely megkapta sürgősségi felhasználásra engedélyt mány) 2014 októberében.

Ezen kívül, a theernment támogatás, Corgenix Medical Corporation gyors immundiagnosztikai az Ebola vírus-a ReEBOV antigén Rapid Test Kit-jogosulttá vált a World Health Organization beszerzési andernment sürgősségi felhasználásra engedélyt február 2015. A diagnosztikai nyújthat eredménye 15 percen belül, és alapjául a közvetlen észlelésének Ebola fehérje helyett nukleinsavak amplifikálására. theernment is halad fejlesztési más típusú diagnosztika, köztük a újszerű technológiák, mint például mikrofluidikai, optofluidics, és nanofotonikát, amelyek képesek kimutatására egy sor vírus, többek között az Ebola vírus.

Keresztül theernment finanszírozású Broad Intézet Genomikai Központ Fertőző Betegségek theernment támogatja a szekvenálás és összehasonlító genomikai vizsgálata Ebola-vírus izolált fertőzött betegek a 2014-2015 Ebola járvány Nyugat-Afrikában. Által vezetett Broad Intézet Dr. Pardis Sabeti kutatók ütemezni Ebola vírus genomjának több mint 660 humán klinikai mintákban. Ez a munka biztosított kritikus információkat a genetikai összetételét és változását az Ebola vírus kering a Nyugat-Afrikában. theernment tette az adatok gyorsan elérhető a tudományos közösség által benyújtása a National Center for Biotechnology nyilvános adatbázisban GenBank. theernment is támogatja a hozzáférést és ezen adatok elemzése révén ViPR Bioinformatikai Resource Center, amely könnyű hozzáférést biztosít a nyilvánosan elérhető Ebola vírus genom szekvenciák klinikai társított adatokat a minták, és adatelemző eszközöket.

Emellett theernment nyújt preklinikai szolgáltatások, mint például a kábítószer-szűrés és állatkísérletek kutatók tudományos és ipari előre vakcina és a kezelés termékek fejlesztését. theernment létrehozott és vezetett egy érzékeny vakcina szűrési képesség, hogy amennyiben az esszenciális korai proof-of-concept hatásossági adatok nem emberi főemlősök, hogy szerepe volt a gyorsan fejlődő néhány kísérleti vakcina klinikai tesztelés.

Több mint 30 különböző filovirus vakcina készítmények értékelték át theernment preklinikai szolgáltatások 2011 óta az állati modellek és esszéket, theernment több éves fejlesztést. Több ilyen jelölt bejutott a további vizsgálatok, valamint számos jelenleg a termékfejlesztési folyamatban. theernment is átvizsgáljuk engedélyezett gyógyszerek elleni filovirus tevékenység lemérni a potenciállal Ebola kezelések.