E-cigaretta

Az elmúlt években, az e-cigaretta lett nagyon népszerű a dohányzásról való leszokásban támogatás az Egyesült Királyságban. Bizonyíték még kialakulóban van, hogy mennyire hatékonyak ezek, de sok ember találta hasznosnak azokat a leszokás.

Az elektronikus cigaretta (e-cigaretta) olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy belélegezni nikotin nélkül a legtöbb dohányzás káros hatásainak.

E-cigaretta munka melegítésével és megteremti a gőz egy megoldást, amely általában tartalmaz nikotint, egy sűrű, színtelen folyadék úgynevezett propilén-glikolt és / vagy glicerint; és aromaanyagok. Mivel nincs égő szó, nincs füst.

E-cigaretta nem termel kátrány és szén-monoxid – két fő toxinok hagyományos cigaretta füst. A gőz az e-cigaretta úgy találtuk, hogy tartalmaznak néhány potenciálisan káros vegyi anyagok is találtak a cigarettafüst, de sokkal alacsonyabb szinten.

A kockázatok és előnyök e-cigaretta

E-cigaretta még mindig viszonylag új, és nem lesz teljes képet a saját biztonságát, amíg azok már használatban sok éven át. Azonban a jelenlegi bizonyítékok, az általuk töredéke a kockázata a cigaretta és tudnak segíteni a dohányzásról való leszokásban.

Ha a használni kívánt e-cigaretta segít leszokni, akkor adja magát a legjobb esélyt, ha kap szakértői támogatás a helyi dohányzásról való leszokásban szolgáltatás.

Találja meg a legközelebbi megálló a dohányzás szolgáltatást a dohányfüstmentes honlapon, vagy hívja a dohányfüstmentes Nemzeti Segélyvonal beszélni képzett tanácsadója 0300 123 1044.

Abban az évben áprilisig, háromból kettő emberek, akik használják az e-cigaretta együtt a dohányzásról való leszokásban szolgáltatás leszokni a dohányzásról sikeresen.

Különböző dolgok különböző emberek, és különösen akkor, ha már megpróbálta más módszerek a dohányzásról való leszokás sikertelenül, akkor érdemes adni az e-cigaretta egy megy.

További információ a dohányzás abbahagyása, az e-cigaretta.

E-cigaretta recept

Jelenleg nincsenek az e-cigaretta a piacon, amelyek licencét a gyógyszerek, ami azt jelenti, nem receptre kapható a fórumból.

Miután gyógyszerként engedélyezett e-cigaretta termékek jelennek meg a piacon, az orvosok és a dohányzásról való leszokásban szolgáltatások képesek lesznek gyógyszerek rendelésére és egyebek mellett a dohányzásról való leszokásban gyógyszert.

Olvassa el a többi megállás dohányzás kezelések.

22/12 /

22/12 /

Segítség a leszokás, köztük, amit az orvos tehet, a helyi szolgáltatások és a nikotin helyettesítő terápia

Ne cigarettázz