dupla sapka lokális

Terápiás Osztály: Fájdalomcsillapító

Használja a Double Cap

Neuralgia fájdalom származik az idegek a felszín közelében a bőr. Ez a fájdalom után előfordulhat fertőzés herpes zoster (övsömör vagy herpesz utáni neuralgia). A kapszaicin segít enyhíteni a fájdalmat a herpesz utáni neuralgia, de nem gyógyítja meg a feltételt.

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény mind over-the-counter (OTC) és az orvos előírása szerint.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását kapszaicin gyermekeknél. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát kapszaicin az idősek.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Használata előtt Double Cap

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata a számos termék, amely tartalmaz kapszaicint tartalmaz. Lehet, hogy nem kifejezetten a Double Cap. Kérjük, olvassa el gondosan.

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember fogja alkalmazni a helyi Qutenza ™ tapasz az érintett területen.

Ha használja a lokális krém, gél, krém, vagy kenőcs neuralgia, izomfájdalom, vagy ízületi gyulladás, kövesse az utasításokat a gyógyszer címkéjén.

Legyen óvatos, hogy nem kap semmilyen amennyiben a gyógyszert a szemébe, mert ez okozhat súlyos szem irritációt. Ha a gyógyszer nem a szemébe, mossa a szemét vízzel és kérdezze meg orvosát azonnal.

Ha kapszaicint kap az arcodon, fejbőr, vagy a szájban, ez okozhat egy égő érzés. Mossuk ezeken a területeken meleg (nem forró) szappanos vízzel.

Ha ön használ a krém, gél, krém, vagy kenőcs

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, vegye be minél hamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Ha a Qutenza ™ tapasz

Ha a krém, gél, krém, vagy kenőcs

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Helyes használata kapszaicin

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Óvintézkedések használat közben Double Cap

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Diabéteszes perifériás neuropátia Cymbalta, Lyrica, duloxetin, pregabalin, kapszaicin helyi, Nucynta ER, tapentadol, Zostrix

Fájdalom tramadol, oxikodon, acetaminofen, Tylenol, naproxen, aszpirin, ibuprofén, hidrokodon

Herpesz utáni neuralgia gabapentin, Lyrica, Neurontin, lidokain helyi, pregabalin, Lidoderm, Gralise, Horizant

Double Cap Side Effects

kapszaicin helyi