duoplant lokális

Használja a Duoplant

Terápiás Osztály: pattanás

Farmakológiai Osztály: NSAID

Kémiai Osztály: szalicilát, Nem Aspirin

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható. Néhány ezek a készítmények csak a saját orvos előírása szerint.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

A kisgyermekek fokozottan veszélyeztetettek lehetnek nem kívánt hatásai miatt megnövekedett felszívódása szalicilsav bőrön keresztül. Továbbá, a fiatal gyerekek is nagyobb valószínűséggel kap bőrirritáció szalicilsav. A szalicilsav nem kell alkalmazni a nagy területen a test, használt hosszú ideig, vagy használatuk záró kötés (légmentes burkolat, mint a konyhai műanyag csomagolást) gyermekeknél. Használata szalicilsav lokális alatti gyermekek 2 éves kor alatt nem ajánlott.

Használata előtt Duoplant

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát szalicilsav helyileg az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel korfüggő érrendszeri betegség, amely miatt szükségessé óvatosan kapó betegeknél a szalicilsav időszerű.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely szalicilsavat. Lehet, hogy nem kifejezetten a Duoplant. Kérjük, olvassa el gondosan.

Ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne használjon többet, ne használja gyakrabban, és ne használja hosszabb ideig, mint az ajánlott a címkén, kivéve, ha az orvos utasítása szerint. Ehhez növelheti annak az esélyét, bőrön át történő felszívódás és az esélye, hogy a szalicilsav mérgezés.

Ez a gyógyszer használata csak a bőrön. Nem kap semmilyen belőle a szemet, orrot, vagy a szájába. Öblítsük le vízzel rögtön, ha ez nem kap ezeken a területeken.

Használata előtt egy OTC akne termék az első alkalommal, tegyen egy kis mennyiségű, hogy egy vagy két kis érintett területeken a bőr 3 napon át. Ha nem kellemetlen történik, kövesse az utasításokat a kábítószer tények címke a termék.

Amennyiben kezelőorvosa korábban már rendelt záró kötés (légmentes burkolat, mint a konyhai műanyag fóliát) kell alkalmazni át ezt a gyógyszert, és győződjön meg róla, hogy kell alkalmazni. Mivel a záró kötés növeli a gyógyszer adagját bőrén keresztül szívódik fel, és a lehetőséget, szalicilsav mérgezés, azt csak az utasítások szerint. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg orvosát.

Tartsuk ezt a gyógyszert távol a szem és más nyálkahártyák, például a száj és belsejében az orr. Ha kell véletlenül mégis a szemébe vagy más nyálkahártyákon, azonnal öblítse ki vízzel 15 percig.

Ahhoz, hogy a krém, testápoló, vagy kenőcs

Ahhoz, hogy a gél

Ahhoz, hogy a pad

Ahhoz, hogy a vakolat szemölcs, tyúkszem, bőrkeményedés vagy

Helyes használata szalicilsav

Ahhoz, hogy a sampon

Ahhoz, hogy a szappan

Ahhoz, hogy a lokális megoldás

Ahhoz, hogy a lokális megoldás szemölcsök, tyúkszem, bőrkeményedés vagy

Kivéve, ha a keze kezelik, azonnal mossa készítmény alkalmazását követően távolítsa el a gyógyszer, amely lehet rájuk.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, vegye be minél hamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Óvintézkedések használat közben Duoplant

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Ha a tünetek nem javulnak néhány napon belül, vagy ha ez lesz rosszabb, kérdezze meg orvosát.

Amikor szalicilsav, ne használja az alábbi készítmények ugyanazon érintett területen, mint a gyógyszer, ha másképp nem az orvos utasítása szerint

Ahhoz, hogy használni a fentiek bármelyike ​​készítmények ugyanazon érintett területre, mint a szalicilsav komoly irritációt okozhat a bőrön.

Duoplant Side Effects

Duoplant (szalicilsav topikális)

Ez a gyógyszer okozhat súlyos állapot, az ún szalicilát-toxicitás. Ez nagyobb valószínűséggel fordul elő, különösen a gyermekek, vagy ha vese- vagy májbetegségben szenved. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha van hányinger, hányás, szédülés, halláscsökkenés, fülzúgás, letargia hyperpnea, hasmenés, és pszichés zavarok.

Bizonyos over-the-counter (OTC) akne termékek okozhatnak ritka és életveszélyes allergiás reakciók. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha van csalánkiütés, viszketés, légzési nehézség, duzzanat a szem, arc, az ajkak, a nyelv, szorító érzés a torokban, vagy ájulásérzés közben használja ezeket a termékeket.

Ne használjon OTC akne terméket újra, ha van kidolgozott egy súlyos allergiás reakció belőle.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Sürgősségi azonnal segítséget, ha az alábbi a túladagolási tünetek jelentkezésekor

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Szemölcsök szalicilsav helyileg, ezüst-nitrát helyileg, Összetett W, szemölcseltávolítókban, Duofilm, MEDIPLAST, Durasal, Occlusal-HP

 vagy csatlakozz a Duoplant támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.