ducord

Progenitor sejtek, köldökzsinórvér adagolás súlyos, beleértve a halálos kimenetelű, infúziós reakciókat. Monitor betegek és abba az infúzió súlyos reakciót. Alkalmazása ellenjavallt olyan betegeknél ismert allergia dimetilszulfoxid (DMSO), dextrán 40, hidroxi-etil-vagy humán szérum albumin. Graft-VS-host betegség (GVHD) várhatóan és halálos kimenetelű is lehet. Adminisztráció immunszuppresszív terápia csökkentheti a kockázatát GVHD. Megtapadás szindróma fejlődhet többszervi elégtelenség és halál. Kezelje a megtapadás szindróma azonnal kortikoszteroidokkal. Graftelégtelenség halálos kimenetelű is lehet. Monitor betegek laboratóriumi bizonyítéka vérképző hasznosítás. Előtt kiválasztják a speciális egység vérképző őssejtek, köldökzsinórvér, fontolja meg a HLA antitestek azon betegek, akik alloimmunizált.

Használja a Ducord

Hematopoetikus progenitor sejtek, köldökzsinórvér használják vérsejt transzplantációs eljárás betegeknél betegségek, amelyek befolyásolják a vér termelést. Ezt a gyógyszert az emberi vérből, hogy összegyűjtjük a köldökzsinór és a méhlepény. A hematopoietikus progenitor sejtek megy a csontvelőben, ahol válnak a vörösvértestek, fehérvérsejtek vagy a vérlemezkék. Ezek a sejtek a véráramba kerülnek, és segít helyreállítani a vér alacsony számít betegek vér rendellenességek.

Ezt a gyógyszert csak akkor adható meg, vagy közvetlen felügyelete alatt az orvos.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat, amelyek korlátozzák a hasznosságát a vérképző őssejtek, köldökzsinórvér gyermekeknél.

Bár a megfelelő vizsgálatok a kapcsolatot a kor hatását a vérképző őssejtek, köldökzsinórvér nem végeztek az idős populációban, nem geriátriai-specifikus problémák is dokumentálták a mai napig. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel korfüggő máj, vese vagy szív problémák, amelyek szükségessé óvatosan kapó betegeknél ezt a gyógyszert.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Használata előtt Ducord

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely a vérképző őssejtek, köldökzsinórvér. Lehet, hogy nem kifejezetten a Ducord. Kérjük, olvassa el gondosan.

Az orvos vagy más képzett egészségügyi szakember adja ezt a gyógyszert a kórházban. Ez a gyógyszer egy tűn keresztül kerül az egyik vénájába.

Ön is kap gyógyszereket (pl, antihisztaminok, kortikoszteroidok), amely segít megelőzni a mellékhatások az injekció.

Orvosa ellenőrizni fogja a haladást szorosan közben ezt a gyógyszert. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik. A vér és vizelet vizsgálatokra lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Ez a gyógyszer okozhat súlyos allergiás reakciók, beleértve az anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy a nővért rögtön, ha van egy bőrkiütés, csalánkiütés vagy viszketés, verejtékezés, arcduzzanat, a nyelv és a torok, légzési nehézség vagy mellkasi fájdalom után kapsz az injekciót.

Ez a gyógyszer okozhat infúziós reakciót. Ez akkor fordulhat elő, miközben kapja az injekciót, vagy az első néhány órával azután, hogy véget ért. Kérdezze meg orvosát vagy a nővért rögtön, ha fejfájást, szédülést, izomfájdalom, láz vagy hidegrázás, vagy ha a reakció, mint a bőrkiütés vagy viszketés.

Tájékoztassa orvosát azonnal, ha van egy láz, kiütés, hasmenés, megmagyarázhatatlan súlygyarapodás, vagy sárga bőr vagy szemek. Ezek tünetei lehetnek súlyos körülmények között az úgynevezett graft-versus-host betegség vagy megtapadást szindróma.

Tájékoztassa orvosát azonnal, ha van nyirokcsomó-duzzanat, láz, hasmenés, étvágytalanság, hasi fájdalom, vagy fogyás után ezt a gyógyszert. Ezek lehetnek a tünetek egy ritka, de súlyos állapot, az úgynevezett transzplantáció után limfoproliferatív rendellenesség (PTLD). Ez lehet életveszélyes és azonnali orvosi ellátást igényel.

Ez a gyógyszer készül adományozott emberi vér. Néhány emberi vérkészítmények továbbítják a vírusok számára, akik befogadták, bár a kockázat alacsony. Az emberi donorok és vért egyaránt teszteltük vírusok tartani az átvitel kockázata alacsony. Beszélje meg orvosával, hogy ezt a kockázatot, ha az érintett.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Helyes használata a vérképző őssejtek, köldökzsinórvér

Óvintézkedések használat közben Ducord

Ducord Side Effects