doxiciklin subgingivális

Terápiás Osztály: Antibakteriális

Használja a doxiciklin

Kémiai Osztály: A tetraciklin (osztály)

doxiciklin fogja alkalmazni a fogorvos vagy más orális egészségügyi szakember.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Doxiciklin, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a doxiciklin vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Alkalmazása nem javasolt csecsemők és fiatalabb gyermekek, mint 8 éves. Tetraciklinek, mint például a doxiciklin, okozhat maradandó fogak elszíneződését, és lassítják a csontok növekedését. A biztonság és a hatékonyság A doxiciklin nem állapították meg a gyermekek 8 éves vagy idősebb.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatását doxiciklin geriátriai betegekben.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Használata előtt doxiciklin

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha a doxiciklin, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata doxiciklin bármelyik következő gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Használata doxiciklin bármelyik következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Használata doxiciklin bármelyik az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a doxiciklin. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

A doxiciklin periodontális rendszer kerül a fogorvos által egy vagy több mély ínytasakok mellett a fogak. A fogászati ​​öltözködés vagy a ragasztó kerül a tetejére, hogy segítsen megőrizni a rendszer. A kezelést meg lehet ismételni négy hónappal később.

A kezelési idő az antibiotikum periodontális rendszer hét nap után a fogorvos beilleszti azt. Ha a rendszer kilazul vagy kiesik előtt 7 nappal akár, kérdezze meg fogorvosát.

A doxiciklin periodontális rendszer nem kell eltávolítani a fogorvos, ez oldódni fog. A fogászati ​​öltözködés vagy a ragasztó, hogy tartja a rendszerrel, kieshet a természetben. Azonban, ha a fogászati ​​öltözködés vagy ragasztó még mindig jelen van, 7 nap után, azt el kell távolítani a fogorvos.

Miután a gyógyszer kerül a szájába, próbálja elkerülni az olyan intézkedéseket, amelyek miatt a gyógyszert, hogy jöjjön ki. Például

Nagyon fontos, hogy a fogorvos ellenőrizze a haladást közben a doxiciklin. Ne hagyjon ki egyetlen fogorvosi kezelések.

Segítségével doxiciklin a terhesség alatt (különösen az elmúlt fél a terhesség) is károsíthatja a magzatot. Alkalmazzon hatékony fogamzásgátló módszert kell tartani attól, hogy terhes. Ha úgy gondolja, hogy teherbe esett, míg a gyógyszer alkalmazását, értesítse orvosát.

Kérdezze meg fogorvosát, amint lehetséges, ha fájdalom vagy duzzanat, vagy más problémák a kezelt területen.

Orális fogamzásgátlók (fogamzásgátló tabletták), amelyek az ösztrogén nem működik megfelelően, ha ezeket szedi használata közben doxiciklin periodontális rendszer. Annak érdekében, hogy a szerzés terhes, használjon más fogamzásgátló (például óvszer, diafragma, vagy fogamzásgátló habok vagy zselé), míg a doxiciklin periodontális rendszer működik. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg orvosát.

7 napon belül a doxiciklin periodontális rendszert, nem fogselyem vagy ecset fogak körül, hogy kezelték. Fogmosás vagy fogselyem elválhat a rendszert, vagy amelyek miatt kiesik.

Tetraciklinek, mint például a doxiciklin, okozhatja a bőr sokkal érzékenyebb a napfényre, mint az normálisan. Napfényt, akár rövid ideig okozhat bőrkiütés, viszketés, bőrpír vagy elszíneződés a bőrön, vagy súlyos leégés. Egy időszak 7 napon belül a doxiciklin periodontális rendszer

Ön még mindig érzékeny a napfényre vagy szoláriumlámpák 2 hétig több hónapos után 7 napos kezelési időszak doxiciklin periodontális rendszer. Ha van egy súlyos reakció, kérdezze meg fogorvosa vagy orvosa.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Megfelelő doxiciklin

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség D kategória pozitív bizonyíték a kockázat

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Óvintézkedések használat közben doxiciklin

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Felső légúti fertőzés amoxicillin, doxiciklin, azitromicin, Augmentin, cefalexin Bactrim

Chlamydia fertőzés amoxicillin, doxiciklin, azitromicin, Levaquin, levofloxacin, Zithromax

Lyme-kór doxiciklin, ceftriaxon, erythromycin, cefuroxim, Rocephin, Ceftin

Bakteriális fertőzés ciprofloxacin, amoxicillin, doxiciklin, azitromicin, metronidazol, Augmentin

doxiciklin Side Effects

doxiciklin