doxepinhez (szájon át) óvintézkedések

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrzi a folyamatban az Ön vagy a gyermek rendszeres látogatások lehetővé teszik a változásokat a dózis és hogy ellenőrizze az esetleges nemkívánatos hatások.

Egyes gyermekek, a fiatalok és a fiatal felnőttek, a gyógyszer növelheti öngyilkossági gondolatok. Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyermeke orvosát azonnal, ha Ön vagy gyermeke kezd érezni több depressziós és gondolatok fáj magad. Bármilyen szokatlan gondolatok vagy viselkedés, hogy baj van, vagy a gyermek, különösen, ha azok az új vagy rosszabbodnak gyorsan. Győződjön meg arról, hogy orvosa tudja, ha Ön vagy gyermeke alvászavar, ideges könnyen, egy nagy energiaárak növekedése, vagy kezdenek, vakmerő. Szintén tájékoztassa az orvost, ha Ön vagy gyermeke hirtelen vagy erős érzelmek, mint például ideges, dühös, nyugtalan, erőszakos, vagy félek. Hagyja, hogy a kezelőorvosával, ha Ön vagy valaki a családban a bipoláris zavar (mániás depresszió), vagy megpróbált öngyilkos lenni.

Ne szedje doxepinhez ha szedett monoamino-oxidáz (MAO) gátló (pl isocarboxazid [Marplan®] fenelzint [Nardil®], szelegilint [Eldepryl®], vagy tranilcipromin [Parnate®]) az elmúlt 2 hétben. Ha igen, akkor lehet, zavartság, izgatottság, nyugtalanság, gyomorpanaszokat, hirtelen magas testhőmérséklet, a rendkívül magas vérnyomás, vagy súlyos görcsök.

Ha Ön vagy gyermeke ezt a gyógyszert a depresszió vagy a szorongás, ne hagyja abba a szedését anélkül, hogy először beszélt kezelőorvosával. Orvosa, hogy fokozatosan csökkentse az összeget, amit használ a leállítás előtt teljesen. Ez segíthet abban, hogy egy esetleges súlyosbodása állapotát és csökkenti a megvonási tünetek, mint például fejfájás, hányinger, vagy általános rossz közérzetet vagy betegség.

Silenor® tabletta okozhat alvással kapcsolatos viselkedés, mint az autóvezetés (alvás-vezetés), séta (alvajárás), a szex, a telefonálás, vagy elkészítése és étkezés közben aludt, vagy nem teljesen ébren. Ha bármelyik ezek a reakciók jelentkeznek, tájékoztassa orvosát azonnal.

Ha úgy gondolja, meg kell, hogy Silenor® tabletta több mint 10 nap, beszéljen orvosával.

Ez a gyógyszer okozhat néhány ember, hogy lesz álmos. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, használja gyógyszer, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha álmos vagy tűzött.

Ez a gyógyszer növeli a hatását az alkohol és más központi idegrendszeri depresszáns (olyan gyógyszerek, amelyek lassítják az idegrendszert, esetleg aluszékonyságot is okozó). Néhány példa a központi idegrendszeri depresszáns antihisztaminok vagy gyógyszer szénanátha, allergia, vagy nátha, nyugtatók, nyugtatók, vagy alszik, gyógyszer, recept fájdalom gyógyszer vagy kábítószer, gyógyszer görcs vagy barbiturátok, izomlazítók, vagy érzéstelenítők, köztük a fogászati ​​érzéstelenítő. Ez a hatás az utolsó néhány nappal azután, hogy hagyja abba a gyógyszer szedését. Kérdezze meg orvosát, mielőtt bármilyen a fenti, miközben Ön vagy gyermeke ezt a gyógyszert.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek) és növényi vagy vitaminkészítmények.