Doan rendszeres

Az aszpirin is lehet használni, hogy csökkentse az esélyét a szívinfarktus, a stroke, vagy más problémák léphetnek fel, ha a véredények blokkolja a vérrögök képződését. Az aszpirin segít megelőzni a veszélyes vérrögök kialakulását. Azonban ez az aszpirin hatását fokozhatja a súlyos vérzés néhány ember. Ezért aszpirin kell használni erre a célra csak ha az orvos úgy dönt, miután tanulmányozta a betegségével és a történelem, hogy a veszély a vérrögök nagyobb, mint a vérzés kockázatát. Ne szedjen aszpirint vérrögképződés megelőzésére vagy szívroham, kivéve, ha már elrendelte orvosához.

Használja a Doan a rendszeres

Szalicilátok is fel lehet használni más feltételek kezelőorvosa határozza meg.

A koffein jelen van néhány ilyen termékek további enyhítésére fejfájás vagy gyorsabb fájdalomcsillapítás.

Néhány szalicilátok csak akkor érhetők el az Ön orvos vagy a fogorvos receptet. Mások kapható recept nélkül, de az orvos vagy fogorvos speciális útmutatást ad a megfelelő adag ilyen gyógyszer a betegségével.

Hogy bizonyos egészségügyi szakember tudja, ha egy alacsony nátriumtartalmú étrendet. Rendszeres használata nagy mennyiségű nátrium-szalicilát (például az ízületi gyulladás) is hozzáadhat a nagy mennyiségű nátrium diéta. Nátrium-szalicilát tartalmaz 46 mg nátriumot tartalmaz minden 325 mg-os tabletta és 92 mg nátrium-minden 650 mg-os tabletta.

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a gyógyszer ebben a csoportban, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például élelmiszerekhez színezékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Ne adjon aszpirin vagy más szalicilátok, hogy egy gyermek vagy egy tinédzser egy lázas vagy egyéb tüneteket vírusfertőzés, különösen influenza vagy bárányhimlő nélkül megbeszélte annak használatát a gyermek orvosa. Ez nagyon fontos, mert a szalicilátok okozhat súlyos betegség, a Reye-szindróma gyermekek és tizenévesek lázzal vírus okozta fertőzés, különösen influenza vagy bárányhimlő.

Néhány gyerek vehet az aszpirin vagy más szalicilát rendszeresen (például az ízületi gyulladás). Azonban a gyermek kezelőorvosa leállítja a gyógyszert egy időre, ha lázas vagy egyéb tüneteket vírusfertőzés elő. Beszélje ezt meg gyermeke orvosát, így tudni fogja, idő előtt, hogy mit kell tenni, ha gyermeke megbetegszik.

A diéta fontosságáról

A gyerekek, akik nem rendelkeznek a vírusfertőzés is érzékenyebben reagálhatnak a szalicilátok, különösen akkor, ha lázas vagy elvesztette nagy mennyiségű testfolyadék, mert a hányás, hasmenés vagy izzadás. Ez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét a kezelés során.

Idős emberek különösen érzékenyek a hatásaira szalicilátok. Ez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét a kezelés során.

Szalicilátok nem mutatták ki, hogy születési rendellenességet okoz az emberben. Tanulmányok az emberi születési volna tenni az aszpirint, de nem más szalicilátok. Azonban szalicilátok okozott születési állatkísérletekben.

Egyes jelentések azt sugallják, hogy túl sok az aszpirin a terhesség késői szakaszában csökkenését okozhatja az újszülött súlya és az esetleges halál a magzat vagy újszülött. Azonban az anyák ezekben a jelentésekben szedtek sokkal nagyobb mennyiségű aszpirin, mint általában ajánlott. Tanulmányok szedő anyák aszpirin dózisok, amelyek általában ajánlott nem mutatott ilyen nemkívánatos hatások. Azonban van esély arra, hogy rendszeres használata a szalicilátok a terhesség késői szakaszában okozhat nemkívánatos hatásokat a szív vagy a vér áramlását a magzatban vagy az újszülöttben csecsemő.

A szalicilátok, különösen az aszpirin, az elmúlt 2 hét a terhesség vérzést okozhat problémákat a magzat előtt vagy a szállítás során, vagy az újszülött. Továbbá, túl sok a szalicilátok használatát az elmúlt 3 hónapban a terhesség megnövelheti a terhesség, meghosszabbítják a munkaerő, egyéb problémákat okozhat a szülés során, vagy súlyos vérzést okozhat az anya előtt, alatt, vagy azt követően. Ne szedjen aszpirint az elmúlt 3 hónapban a terhesség alatt, hacsak azt rendelte orvosa határozza meg.

Tanulmányok az emberben nem bizonyították, hogy a koffein (jelen van néhány aszpirin termékek) születési rendellenességeket okoz. Azonban állatkísérletek kimutatták, hogy a koffein születési rendellenességeket okoz, amikor azt az igen nagy dózisban (összeg megegyezik jelen 12-24 csésze kávé naponta).

A szalicilátok átjut az anyatejbe. Bár szalicilátok nem számoltak be, hogy problémát okoz az anyatejjel táplált csecsemő, lehetséges, hogy a problémák léphetnek fel, ha nagy mennyiségben veszik rendszeresen, mint az arthritis (reuma).

A koffein átjut az anyatejbe kis mennyiségben.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha bármelyiket szedi ezeket a gyógyszereket, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Gyógyszerek szedése ebben az osztályban minden a következő gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled egy gyógyszert ebben az osztályban, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Gyógyszerek szedése ebben az osztályban minden a következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszerek használatáról ebben az osztályban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek szalicilát. Lehet, hogy nem kifejezetten a Doan a rendszeres. Kérjük, olvassa el gondosan.

Vedd ezt a gyógyszert étkezés után vagy étkezés közben (kivéve a bélben oldódó kapszulák vagy tabletták és az aszpirin kúpok), hogy kisebb gyomor irritációt.

Vegye tabletta vagy kapszula formája a gyógyszert egy pohár (8 uncia) vizet. Továbbá, ne feküdjön le, körülbelül 15-30 percig, miután bevették a gyógyszert. Ez segít megelőzni irritációt vezethet, hogy baj nyelési.

Azoknál a betegeknél acetilszalicilsav (beleértve a pufferelt aszpirin és / vagy koffeint tartalmazó termékek)

Ahhoz, hogy használni aszpirin kúpok

Használata előtt Doan a rendszeres

Ahhoz, hogy a kolin és a magnézium-szalicilát (például Trilisate) belsőleges oldat

Ahhoz, hogy bélben oldódó nátrium-szalicilát tabletta

Hacsak másként rendezte meg orvos vagy a fogorvos

Ha használt arthritis (reuma), ezt a gyógyszert rendszeresen kell szedni, mint rendelte orvosa által, annak érdekében, hogy segítsen. Akár 2-3 hétig vagy hosszabb át, mielőtt a teljes hatás a ezt a gyógyszert.

Az adag gyógyszer ebben az osztályban különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adagok ezen gyógyszerek. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Gyerekektől távol tartandó.

Helyes használata szalicilát

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Ellenőrizze a címkét minden recept nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) és a vényköteles gyógyszerek most veszi. Ha bármely tartalmaz aszpirin vagy más szalicilátok (beleértve a bizmut szubszalicilát [például Pepto-Bismol] vagy sampont vagy a bőr gyógyszer, amely szalicilsavat vagy más szalicilát), kérdezze meg az egészségügyi szakembert. Szed vagy használ őket együtt a gyógyszer okozhat a túladagolás.

Ha vesz szalicilátok hosszú ideig (több mint 5 nap egymás után a gyermekek vagy 10 egymást követő napon a felnőttek számára), vagy nagy mennyiségben, orvosa ellenőrizni kell a haladást rendszeres látogatások.

Súlyos mellékhatások léphetnek fel a kezelés ideje alatt ezt a gyógyszert. Néha súlyos mellékhatások léphetnek fel minden figyelmeztetés nélkül. Azonban lehetséges figyelmeztető jelek gyakran fordulnak elő, beleértve az arc, az ujjak, a lábak, és / vagy az alsó lábszár, súlyos hasi fájdalom, fekete, kátrányos széklet, és / vagy vérhányás vagy anyagot, amely úgy néz ki, mint a zacc, szokatlan súlygyarapodás , és / vagy bőrkiütés. Emellett jeleit súlyos szív problémák fordulhatnak elő, mint a mellkasi fájdalom, szorító érzés a mellkasban, a gyors vagy szabálytalan szívverés, vagy szokatlan kipirulás vagy melege bőrt. Hagyja abba a gyógyszer szedését és kérdezze meg orvosát azonnal, ha ezek bármelyikét észleli figyelmeztető jelek.

Kérdezze meg az orvos vagy fogorvos

Azoknál a betegeknél, aszpirin csökkenti annak az esélyét a szívinfarktus, a stroke, vagy egyéb problémák miatt vérrögök

Óvintézkedések használat közben Doan a rendszeres

Doan a rendszeres Side Effects

Bizonyos más gyógyszereket szedő együtt szalicilát fokozhatja a nemkívánatos hatások. A kockázat attól függ, hogy mennyi minden gyógyszer szedése minden nap, és hogy mennyi ideig tart a gyógyszert együtt. Ha orvosa irányítja, hogy két gyógyszer együttes szedése rendszeresen, kövesse az ő útmutatót. Azonban ne vegyen a következő gyógyszerek együtt szalicilát több mint egy pár nap, kivéve, ha az orvos által irányított, hogy erre, és nem követi a haladás

A diabeteses betegek

Ne szedjen aszpirint 5 napig, mielőtt bármilyen műtétet, beleértve a fogászati ​​műtét, hacsak más utasítást az orvos vagy a fogorvos. Figyelembe aszpirin ez idő alatt vérzést okozhat problémákat.

Azoknál a betegeknél, figyelembe pufferolt aszpirin, kolin és a magnézium-szalicilátok (például Trilisate), vagy magnézium-szalicilát (például Doan-k)

Ha szed hashajtót tartalmazó cellulóz, hogy a szalicilát legalább 2 órával vagy azt követően megteszi a hashajtó. Ha ezeket a gyógyszereket, egymáshoz túl közel gyengítheti a hatását a szalicilát.

Azoknál a betegeknél, a gyógyszer szedése szájon

Azon betegeknek, akik aszpirint kúpok

Szalicilátok zavarhatja az eredmények néhány orvosi vizsgálatok. Mielőtt bármilyen orvosi vizsgálatok, tájékoztassa az orvost a felelős, ha szedett ezen gyógyszerek bármelyikét az elmúlt héten. Ha lehetséges, akkor a legjobb, hogy ellenőrizze az orvos először, hogy megtudja, hogy a gyógyszer lehet hozni a héten a vizsgálat előtt.

Azoknál a betegeknél, akik egy, a termék tartalmaz koffeint

Ha úgy gondolja, hogy Ön vagy bárki más tett túladagolás, hogy orvosi segítséget egyszerre. Figyelembe túladagolás ezen gyógyszerek okozhatnak eszméletvesztés vagy halál. A túladagolás jelei a görcsök (rohamok), halláscsökkenés, zavartság, fülcsengés vagy fülzúgás, súlyos álmosság vagy fáradtság, súlyos izgalom vagy idegesség, és gyors vagy mély légzés.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Sürgősségi azonnal segítséget, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.