dimetilszulfoxid (intravezikális útvonal) leírása és márkanevek

Dimetil-szulfoxid egy tisztított készítmény használható a húgyhólyag, hogy enyhíti a tüneteket, a hólyag nevezett állapot interstitialis cystitis. A katéter (cső) vagy fecskendő használható fel az oldatot a húgyhólyag, ahol maradhat körülbelül 15 percig. Ezután az oldatot távozik által vizelés.

Interstitialis cystitis az egyetlen olyan emberi felhasználásra dimetilszulfoxid, amely jóváhagyta a US Food and Drug Administration (FDA).

Azt állítja, hogy a dimetil-szulfoxid kezelésére hatékony különböző típusú arthritis, fekélyek scleroderma, az izom rándulások és húzódások, zúzódások, fertőzések a bőr, égési sérülések, sebek, és mentális feltételek nem bizonyított.

Bár más készítmények dimetil állnak az ipari és állatorvosi (állat) használja, akkor nem lehet használni az emberek, mert a tisztaság ismeretlen. Szennyezések ezek a készítmények okozhat súlyos nemkívánatos hatásokat emberekben. Még ha a dimetil-szulfoxid van a bőrre, akkor felszívódik a szervezetbe a bőrön keresztül és a nyálkahártyákat.

Megoldás

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Ez a termék beszerezhető a következő adagolási formák