diagnózis

Mi a képalkotó vizsgálatok akkor mennek az Ön körülményeitől függ. Orvosa javasolhatja egy vagy több képalkotó vizsgálata az aggodalomra okot adó terület, beleértve a

Orvosa javasolhatja eljárást, hogy távolítsa el a szövetminta (biopszia) a daganat laboratóriumi vizsgálatok. A tesztek közölje orvosával, hogy a szövet rákos, és ha igen, milyen típusú rák van. A tesztelés során felfedi a rák évfolyam, amely segíti az orvosokat megérteni, hogy agresszív a rák lehet.

Eltávolítása mintát szövet laboratóriumi vizsgálatok

Típusú biopszia alkalmazott eljárások diagnosztizálására csontrák tartalmazza

Vizsgálatok mértékének meghatározására (szakasz) a csontrák

Típusának meghatározásában biopszia van szüksége, és az adatokat, hogy hogyan kell elvégezni körültekintő tervezést igényel az orvosi csapat. Az orvosok végre kell hajtania a biopszia oly módon, hogy ne zavarja a jövőben sebészi eltávolítása csontrák. Emiatt, kérdezze meg orvosát egy áttétel egy csapat orvos széleskörű tapasztalattal kezelésében daganatok előtt biopszia.

Miután orvosával diagnosztizálja a csontrák, ő dolgozik, hogy meghatározza, milyen mértékben (szakasz) az a rák. A rák szakaszban vezeti a kezelési lehetőségek.

Szakaszában csontrák tartalmazza

keresse fel orvosát