diagnózis – hüvelyi rák

Közben kismedencei vizsgálat, az orvos beszúr két kesztyűs ujjait a hüvely. Egyidejűleg nyomja le a hasán, ő is értékeli a méh, a petefészek és más kismedencei szerveket.

kismedencei vizsgálat

kismedencei vizsgálat

Hüvelyi rák néha során egy rutin kismedencei vizsgálat előtt jelei és tünetei nyilvánvalóvá válnak.

Közben kismedencei vizsgálat, az orvos gondosan ellenőrzi a külső nemi szervek, majd beszúr két ujját az egyik kezét a hüvely, és egyidejűleg megnyomja a másik kezét a hasán, hogy úgy érzi, a méh és a petefészkek. Ő is beszúr egy úgynevezett speculum be a hüvely. A speculum megnyitja a hüvelyi csatorna, így az orvos tudja nézni a hüvely és a méhnyak-rendellenességek.

Szűrés hüvelyi rák

Orvosa ezt a Pap-teszt. Pap tesztek általában használt szűrésére méhnyakrák, de néha hüvelyi rákos sejtek lehet kimutatni a Pap-teszt.

Vizsgálatok diagnosztizálására hüvelyi rák

Milyen gyakran mennek ezek a vetítések függ rákra hajlamosító tényező-e, amit már abnormális Pap teszt a múltban. Beszéljen orvosával arról, hogy milyen gyakran kell ezeket az egészségügyi szűrővizsgálatok.

Staging

Orvosa végezhet egy kismedencei vizsgálat és Pap-teszt, hogy ellenőrizze a rendellenességek, amelyek arra utalhatnak hüvelyi rák. Alapján ezeket a megállapításokat, az orvos végezhet más eljárásokat annak megállapítására, hogy van hüvelyi rák, mint például a

már elismerten a legjobb Nőgyógyászati ​​kórház a nemzet 2015-2016 számú amerikai News & World Report.

Miután orvosával diagnosztizálja hüvelyi rák lépéseket fognak tenni, hogy meghatározzák, milyen mértékben a rák – a folyamatot nevezzük megállóhelyen. A színpad a rák teszi orvosa dönti el, mi a kezelések megfelelő az Ön számára. Annak érdekében, hogy meghatározzák a szakaszában a rák, a kezelőorvosa által alkalmazott

Miután az orvosa megállapította, a mértéke a rák, az egy szakaszban. A szakaszok hüvelyi rák