diagnózis – csontrák

Eltávolítása mintát szövet laboratóriumi vizsgálatok

Vizsgálatok mértékének meghatározására (szakasz) a csontrák

Hírek, kapcsolatok és beszélgetések az egészségre

Rochester, Minnesota, és a Phoenix / Scottsdale, Arizona, közé tartozott a legjobb kórházak ortopédiai az US News & World Report. Jacksonville, Florida, van rangsorolva a legjobban teljesítő Ortopédiai az US News & World Report.

Mi a képalkotó vizsgálatok akkor mennek az Ön körülményeitől függ. Orvosa javasolhatja egy vagy több képalkotó vizsgálata az aggodalomra okot adó terület, beleértve a

Orvosa javasolhatja eljárást, hogy távolítsa el a szövetminta (biopszia) a daganat laboratóriumi vizsgálatok. A tesztek közölje orvosával, hogy a szövet rákos, és ha igen, milyen típusú rák van. A tesztelés során felfedi a rák évfolyam, amely segíti az orvosokat megérteni, hogy agresszív a rák lehet.

Típusú biopszia alkalmazott eljárások diagnosztizálására csontrák tartalmazza

Típusának meghatározásában biopszia van szüksége, és az adatokat, hogy hogyan kell elvégezni körültekintő tervezést igényel az orvosi csapat. Az orvosok végre kell hajtania a biopszia oly módon, hogy ne zavarja a jövőben sebészi eltávolítása csontrák. Emiatt, kérdezze meg orvosát egy áttétel egy csapat orvos széleskörű tapasztalattal kezelésében daganatok előtt biopszia.

Miután orvosával diagnosztizálja a csontrák, ő dolgozik, hogy meghatározza, milyen mértékben (szakasz) az a rák. A rák szakaszban vezeti a kezelési lehetőségek.

Szakaszában csontrák tartalmazza

Michaelb (& undefinedundefinedcommat; bsox1901) írt Cancer Cs, június 16. 20:06 Részletek

Bonita (& undefinedundefinedcommat; bonitav) írt Cancer Thu, július 14. 23:42 Részletek

irvkay312 (& undefinedundefinedcommat; irvkay312) írt Cancer P, június 3. 11:26 megtekintése