dewee szélhajtó

Magnézium használják, mint a táplálék-kiegészítő az egyének, akik hiányos magnézium. Bár a kiegyensúlyozott étrend általában ellátja a magnézium egy személy kell, magnézium-kiegészítők lehet szükség a betegek, akik elvesztették a magnézium, mert a betegség vagy a kezelés bizonyos gyógyszerek.

Használja a Dewee szélhajtó

Hiánya magnézium vezethet ingerlékenység, izomgyengeség, és szabálytalan szívverés.

Injekciós magnézium adják csak, vagy az ő felügyelete egészségügyi szakember. Egyes orális magnézium készítmények csak receptre kapható. Mások kapható recept nélkül.

A jó egészség, fontos, hogy eszik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Kövesse gondosan minden diétás program egészségügyi szakember javasolhatja. A konkrét étrendi vitamin és / vagy ásványi igényeinek, kérdezze meg az egészségügyi szakember a listát a megfelelő élelmiszerek. Ha úgy gondolja, hogy nem kap elég vitamint és / vagy ásványi anyag a diéta, akkor dönthet úgy, hogy egy étrend-kiegészítő.

A legjobb étrendi forrásai magnézium közé tartozik a zöld leveles zöldségek, a dió, a borsó, a bab és a gabonamagvak, amelyekben a csíra vagy külső rétegek nem távolították el. A kemény víz úgy találtuk, hogy tartalmaz több magnéziumot mint lágy vizet. A nagy zsírtartalmú diéta okozhat kevesebb magnézium szívódik fel. Főzés csökkentheti a magnézium-tartalma élelmiszer.

A napi mennyiségű magnézium szükséges meghatározása számos különböző módon.

Normál napi ajánlott bevitel milligrammban (mg) a magnézium általában meghatározása a következő

Ha szed egy étrend-kiegészítő nélkül kapható, figyelmesen olvassa el és kövesse óvintézkedéseket a címkén. Mert ezek a kiegészítők, a következőket kell figyelembe venni

A diéta fontosságáról

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a gyógyszer ebben a csoportban, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például élelmiszerekhez színezékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Problémák gyermekekben nem számoltak be bevitt normális napi ajánlott mennyiségben.

Problémák az idősebb felnőttek nem számoltak be bevitt normális napi ajánlott mennyiségben.

Tanulmányok kimutatták, hogy az idősebb felnőttek alacsonyabb lehet a vérszintjét magnézium, mint a fiatal felnőttek. Az egészségügyi szakember javasolhatja, hogy veszel egy magnézium kiegészítés.

Különösen fontos, hogy Ön kap elég vitamint és ásványi, ha teherbe esik, és hogy továbbra is megkapja a megfelelő mennyiségű vitamin és ásványi anyag az egész terhesség alatt. Az egészséges növekedés és a magzat fejlődése függ a folyamatos tápanyagellátás az anyja. Azonban figyelembe nagy mennyiségű táplálék-kiegészítők a terhesség alatt káros lehet az anya és / vagy a magzat, és el kell kerülni.

Különösen fontos, hogy megkapja a megfelelő mennyiségű vitamin és ásványi anyag, hogy a baba is kap a vitaminok és ásványi anyagok szükségesek növekszik megfelelően. Azonban figyelembe nagy mennyiségű étrend-kiegészítő szedése szoptatás káros lehet az anya és / vagy a baba, és el kell kerülni.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezek közül bármelyiket szedi étrend-kiegészítők, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Táplálék-kiegészítők ebben az osztályban minden a következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát az étrend-kiegészítők ebben az osztályban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata a számos termék, amely tartalmaz magnéziumot kiegészítés. Lehet, hogy nem kifejezetten a Dewee szélhajtó. Kérjük, olvassa el gondosan.

Magnézium kiegészítőket kell bevenni étkezés. Figyelembe magnézium-kiegészítők éhgyomorra hasmenést okozhat.

Az egyének számára figyelembe véve a kiterjesztett kiadás formájában ez a táplálék-kiegészítő

Az egyének számára figyelembe a por formájában ez a táplálék-kiegészítő

Az adag gyógyszer ebben az osztályban különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adagok ezen gyógyszerek. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Ha kihagy szedését magnézium kiegészítés egy vagy több napig nincs ok az aggodalomra, mert időbe telik, amíg a tested, hogy súlyosan alacsony magnézium. Azonban, ha az egészségügyi szakember által javasolt bevenni magnézium, próbáld megjegyezni, hogy azt mint irányított minden nap.

Használata előtt Dewee szélhajtó

Gyerekektől távol tartandó.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Helyes használata magnézium kiegészítés

Dewee szélhajtó Side Effects