Desyrel dividose

Az antidepresszánsok fokozott kockázata az öngyilkossági gondolatok és viselkedés a gyermekek, serdülők és fiatal felnőttek rövid távú vizsgálatokban súlyos depresszióban (MDD) és egyéb pszichiátriai betegségek kezelésére. A rövid távú vizsgálatok nem mutatnak a kockázatok növekedéséhez szuicidalitás antidepresszánsokkal a placebóhoz képest a felnőttek túl 24 éves, és ott volt a kockázat csökkentéséhez antidepresszánsokkal a placebóhoz képest a felnőttek 65 éves és idősebb. Ez a kockázat egyensúlyban kell lennie a klinikai igény. Betegeket megfigyelés szoros klinikai rosszabbodás, az öngyilkossági hajlam, vagy szokatlan magatartásbeli változások. A családok és a gondozók figyelmét fel kell hívni, hogy szükség van a szoros megfigyelés és a kommunikáció a gyógyszert felíró orvosnak. Nem engedélyezett a gyermekkorú betegeknél.

Az antidepresszánsok fokozott kockázata az öngyilkossági gondolatok és viselkedés a gyermekek, serdülők és fiatal felnőttek rövid távú vizsgálatokban súlyos depresszióban (MDD) és egyéb pszichiátriai betegségek kezelésére. A rövid távú vizsgálatok nem mutatnak a kockázatok növekedéséhez szuicidalitás antidepresszánsokkal a placebóhoz képest a felnőttek túl 24 éves, és ott volt a kockázat csökkentéséhez antidepresszánsokkal a placebóhoz képest a felnőttek 65 éves és idősebb. Ez a kockázat egyensúlyban kell lennie a klinikai igény. Betegeket megfigyelés szoros klinikai rosszabbodás, az öngyilkossági hajlam, vagy szokatlan magatartásbeli változások. A családok és a gondozók figyelmét fel kell hívni, hogy szükség van a szoros megfigyelés és a kommunikáció a gyógyszert felíró orvosnak. Nem engedélyezett a gyermekkorú betegeknél.

Használja a Desyrel Dividose

Terápiás Osztály: Antidepresszáns

Kémiai Osztály: triazoiopiridint

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolat az életkor hatásaira trazodonnal a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Használata előtt Desyrel Dividose

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát trazodonnal kiterjesztett hatóanyagleadású tablettát az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel hyponatraemia (alacsony nátrium a vérben), ami szükségessé teheti óvatosan kapó betegeknél a trazodon.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatását trazodonnal rendszeres tabletta az idősek.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely a trazodon. Lehet, hogy nem kifejezetten a Desyrel Dividose. Kérjük, olvassa el gondosan.

Vedd ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt.

Ez a gyógyszer jön egy Gyógyszeres kezelés útmutató. Olvassa el és kövesse ezeket az utasításokat. Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen kérdése van.

Hogy csökkentse gyomorpanaszokat és csökkenti a szédülés és a szédülés, hogy a tabletta rendszeres vagy röviddel étkezés után, vagy könnyű snack.

Vegye ki a retard tablettát ugyanabban az időben minden nap, lehetőleg lefekvés előtt, anélkül, hogy az élelmiszer.

A tablettát egészben le lehet nyelni, vagy adni, mint egy fél tabletta feltörik a tablettát mentén karcolt vonal. Ne törje a tablettát, hacsak kezelőorvosa nem mondja. Ne törje vagy rágja szét a tablettát.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Megfelelő felhasználása trazodonnal

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások, hogy a változásokat a dózis és hogy segítsen kezelni a nem kívánt hatásokat.

Ne vegyen trazodonnal monoamin-oxidáz (MAO) gátló (pl isocarboxazid [Marplan®] fenelzint [Nardil®], szelegilint [Eldepryl®] tranilcipramin [Parnate®]). Ne kezdje el szedni trazodont alatt a 2 hét után abbahagyja a MAO-gátló, és várjon 2 hét után megállás trazodont, mielőtt elkezdi szedni a MAO-gátló. Ha az előírtnál össze őket, vagy ne várjon 2 hetet, akkor alakulhat zavartság, izgatottság, nyugtalanság, gyomorpanaszokat, hirtelen magas testhőmérséklet, a rendkívül magas vérnyomás, vagy súlyos görcsök.

Trazodone okozhat súlyos, úgynevezett szerotonin szindróma, ha együtt bizonyos gyógyszerekkel. Ne használjon trazodonnal buspiron (BUSPAR®), fentanil (Abstral®, Duragesic®), linezolidnál (Zyvox®), lítium (Eskalith®, Lithobid®), metilénkék, triptofán, orbáncfű, vagy valamilyen fájdalom vagy migrén gyógyszerek (pl sumatriptan, tramadol, Frova®, Maxalt®, Relpax®, Zomig®).

Egyes tinédzserek és fiatal felnőttek, a gyógyszer növelheti öngyilkossági gondolatok. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha kezdi érezni magát több depressziós, vagy gondolatok fáj magad vagy mások. Bármilyen szokatlan gondolatok vagy viselkedés, hogy baj van, különösen, ha azok az új vagy rosszabbodnak gyorsan. Győződjön meg arról, hogy orvosa tudja, ha alvászavar, ideges könnyen, egy nagy energiaárak növekedése, vagy kezdenek, vakmerő. Szintén tájékoztassa az orvost, ha hirtelen vagy erős érzelmek, mint például ideges, dühös, nyugtalan, erőszakos, vagy félek. Hagyja, hogy a kezelőorvosával, ha Ön vagy valaki a családban bipoláris zavar (mániás-depressziós betegség), vagy megpróbált öngyilkos lenni.

Óvintézkedések használat közben Desyrel Dividose

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha a szorongás, nyugtalanság, gyors szívverés, láz, izzadás, izomgörcsök, izomrángás, hányinger, hányás, hasmenés, vagy látni, vagy hallani a dolgokat, hogy nincsenek ott. Ezek tünetei lehetnek súlyos körülmények között, úgynevezett szerotonin szindróma és neuroleptikus malignus szindróma-szerű reakciók. A kockázat magasabb lehet, ha is figyelembe bizonyos egyéb gyógyszerek, amelyek befolyásolják a szerotonin szintjét a szervezetben.

Forduljon orvosához, rögtön, ha bármilyen változás következik be, a szívritmus, mint a szédülés vagy ájulás, vagy gyors, lüktető, vagy egyenetlen szívverés. Ezek tünetei lehetnek szívprobléma úgynevezett QT-szakasz megnyúlása.

Rosszullétet, szédülést, vagy ájulás léphet fel, különösen, ha felkel hirtelen fekvő vagy ülő helyzetben. Felállt, lassan segíthet. Ha ez a probléma továbbra is fennáll, vagy rosszabbodik, kérdezze meg orvosát.

Ne hagyja abba a gyógyszer szedését anélkül, hogy először beszélt kezelőorvosával. Orvosa, hogy fokozatosan csökkentse az összeget, amit használ a leállítás előtt teljesen. Ez segíthet abban, hogy a súlyosbodó az Ön állapotát és csökkenti a megvonási tünetek, mint a szorongás, ingerlékenység, nyugtalanság és alvászavar.

Ez a gyógyszer okozhat néhány ember, hogy lesz álmos vagy csökkenti az éberséget, mint általában. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha nem éber.

Ez a gyógyszer növeli a hatását az alkohol és más központi idegrendszeri depresszáns (olyan gyógyszerek, amelyek álmosságot vagy csökkenti az éberséget). Néhány példa a központi idegrendszeri depresszáns antihisztaminok vagy gyógyszer allergia vagy megfázás, nyugtatók, nyugtatók vagy alvás gyógyszer, vényköteles gyógyszert fájdalom vagy kábítószer, gyógyszer görcs vagy barbiturátok, izomlazítók, vagy érzéstelenítők, köztük a fogászati ​​érzéstelenítő. Kérdezze meg orvosát, mielőtt bármilyen a fenti használata közben ezt a gyógyszert.

Mielőtt bármilyen beavatkozás, fogászati ​​kezelés, vagy sürgősségi ellátást, mondja az orvos vagy a fogorvos feladata, hogy használja ezt a gyógyszert. Figyelembe trazodonnal együtt érzéstelenítő gyógyszerek (zsibbasztó gyógyszerek), amelyek a műtét során, fogászati ​​kezelések, vagy a sürgősségi kezelések növeli a központi idegrendszeri depresszív hatást.

Desyrel Dividose Side Effects

Desyrel Dividose (trazodont)

Trazodone okozhat szájszárazságot. Mert átmeneti mentességet, használjon cukormentes rágógumi és cukorka, olvadék bit jég a szájában, vagy használja a nyál helyettesíti. Azonban, ha a száj továbbra is úgy érzi, száraz több mint 2 hétig, kérdezze meg orvos vagy fogorvos. Folytatva a szájszárazság fokozhatja a fogászati ​​betegségek, köztük a fogszuvasodás, az ínysorvadás, és gombás fertőzések.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

A szedáció trazodon, prometazin, lorazepámmal hidroxizin, Ativan, fentanil, Vistaril, Phenergan

Depresszió Xanax, trazodon, citalopram, szertralin, Zoloft, Lexapro, Cymbalta, Prozac

Major depresszív zavar trazodont, szertralin, Zoloft, Lexapro, Cymbalta, Prozac, Wellbutrin, fluoxetin

 vagy csatlakozz a Desyrel Dividose támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.