daunoxome

A szívműködést rendszeresen ellenőrizni kell, mert a potenciális veszély nem cardialis toxicitás és a pangásos szívelégtelenség. Szívbetegségek monitorozás ajánlott, különösen azoknál a betegeknél, akik előzőleg antraciklin-, vagy akik már meglévő szívbetegség vagy akik sugárkezelést felöleli a szív. Súlyos myelosuppressio előfordulhat, és dózisát csökkenteni kell olyan betegeknél, akiknél a májfunkció. A hármas a hátfájás, kipirulás, mellkasi szorítás során beszámoltak adminisztráció. Ez a hármas általában bekövetkezik az első öt percben az infúzió, enyhül a megszakítása az infúzió, és általában nem ismétlődnek, ha az infúziót, majd újra lassabb ütemben.

Használja a Daunoxome

Terápiás Osztály: daganatellenes szer

Kémiai Osztály: antraciklin

Liposzómás daunorubicin úgy tűnik, hogy zavarja a rákos sejtek növekedését, ami végül elpusztul. Mivel a növekedés a szervezet normális sejtek szintén hatással lehet a liposzómális daunorubicin, egyéb hatások fog bekövetkezni. Néhány ilyen súlyos lehet és kell számolni a kezelőorvosnak. Egyéb hatások, mint például a hajhullás, nem lehet komoly, de aggodalomra adhatnak okot. Egyes hatások nem jelentkeznek, amíg hónapok vagy évek után a gyógyszer alkalmazásának.

Mielőtt elkezdi a kezelést a liposzómás daunorubicin, ha az orvosával kell beszélni a jó ezt a gyógyszert fogja tenni, valamint a kockázatok használja.

A liposzómás daunorubicin kell beadni csak vagy közvetlen felügyelete alatt az orvos.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Használata előtt Daunoxome

Nincs külön információ összehasonlításával a használata liposzómás daunorubicin gyermekekben használat bármely más korcsoportban. Biztonságosságát és hatásosságát liposzóma daunorubicin gyermekek esetében nem igazolták.

Nincs külön információ összehasonlításával a használata liposzómás daunorubicin az idősek felhasználásával bármely más korcsoportban. Biztonságosságát és hatásosságát liposzóma daunorubicin Az idősek esetében nem igazolták.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

A liposzómás daunorubicin néha együtt adják bizonyos gyógyszerekkel. Ha ön használ kombinációja gyógyszerek, fontos, hogy megkapja mindegyik a megfelelő időben. Ha szed néhány ilyen gyógyszereket szájon át, kérdezze meg az egészségügyi szakember, hogy segítsen megtervezni a módját, hogy őket a megfelelő időben.

Míg kapsz liposzómás daunorubicin, orvosa akarja inni extra folyadék, így lesz több vizelet ürítése. Ez segít megelőzni a veseproblémák, és tartsa a veséje jól működik.

Ezt a gyógyszert gyakran hányingert és hányást okoz. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy továbbra is megkapja akkor is, ha elkezded rosszullét. Kérdezze meg az egészségügyi szakember a módját, hogy csökkentse ezeket a hatásokat.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a gyógyszer megfelelően működik, és hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Amíg kezelik liposzómás daunorubicin, és a kezelés megszakítása után vele, nincs immunizálás (védőoltás) anélkül, hogy orvosa jóváhagyásra. A liposzómás daunorubicin csökkentheti a szervezet ellenálló képességét, és van rá esély, hogy kap a fertőzés az immunizálás hivatott megakadályozni. Ezen kívül más élő személy a háztartásban nem képesek szájon poliovírus vakcina, mert van esély tudták átadni a poliovírus be Önnek. Továbbá, ne olyan személyek, akik már szájon át poliovírus vakcina. Nem kap közel hozzájuk, és ne maradjon ugyanabban a szobában velük sokáig. Ha nem tudja ezeket az óvintézkedéseket, akkor érdemes rajta egy védő maszk, amely magában foglalja az orr és a száj.

A liposzómás daunorubicin átmenetileg csökkentheti a fehérvérsejtek számának sejtek a vérben, növeli a valószínűségét, hogy a fertőzés. Azt is csökkentheti a vérlemezkék száma, amelyek szükségesek a megfelelő véralvadáshoz. Ha ez történik, vannak bizonyos óvintézkedéseket, amit megtehetsz, különösen, ha a vérkép alacsony, hogy csökkentsék a fertőzés kockázatát, vagy vérzés

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Helyes használata Daunoxome

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

A liposzómás daunorubicin hatására a vizelet viszont vöröses színű, ami beszennyezheti ruháját. Ez nem vér. Ez várható, és csak tart 1 vagy 2 nap után minden egyes dózist.

Ez a gyógyszer gyakran okoz átmeneti és teljes hajhullás. A kezelés után a liposzóma daunorubicin véget ért, a normális hajnövekedés visszatér.

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség D kategória pozitív bizonyíték a kockázat

Óvintézkedések használat közben Daunoxome

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Kaposi-szarkóma taxol, a paklitaxel, doxil, vinblasztin, interferon alfa-2b, doxorubicin liposzomális, intron A, a Roferon-A, Velban, Panretin alitretinoin topikális

 vagy csatlakozz a DaunoXome támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Daunoxome Side Effects

DaunoXome (daunorubicin liposzómás)