d-vi-sol

Vitaminok olyan vegyületek, meg kell adnunk a növekedés és az egészség. Ezek szükségesek csak kis mennyiségben, és rendelkezésre állnak az élelmiszerek, amit esznek. A D-vitamin szükséges az erős csontok és fogak.

Használja a D-Vi-Sol

D-vitamin hiánya vezethet nevezett állapot angolkór, különösen a gyerekek számára, amelyben a csontok és a fogak gyengék. Felnőtteknél okozhat nevezett állapot osteomalacia, amelyben kalcium távozik csontokat hogy elgyengülnek. Lehet, hogy orvosa kezelni ezeket a problémákat, D-vitamint rendel az Ön számára. A D-vitamin is néha kezelésére használják más betegségek, amelyekben a kalcium nem használják megfelelően a szervezetben.

Ergokalciferol a formája a D-vitamin kinyert vitaminok.

Bizonyos körülmények között növelheti a szükség D-vitamin Ezek közé

Ezen túlmenően, az egyének és a szoptatott csecsemőknél, akik nem a napfény, valamint a sötét bőrű egyének nagyobb valószínűséggel van egy D-vitamin-hiány. Fokozott igény a D-vitamin kell meghatározni az egészségügyi szakember.

Alfacalcidol kalcifediol kalcitriol és dihidrotachisterol formái D-vitamin kezelésére használják hypocalcaemia (nincs elég kalcium a vérben). Alfacalcidol kalcifediol, és kalcitriol is kezelésére használt bizonyos típusú csont betegség, amely akkor fordulhat elő, vesebetegséggel betegeknél, akiken vese dialízis.

Azt állítja, hogy a D-vitamin hatásos ízületi gyulladás kezelésére és megelőzésére rövidlátás vagy idegi problémák nem bizonyított. Néhány psoriasisos betegek számára előnyös lehet a D-vitamin-kiegészítők, de kontrollált vizsgálatokat nem végeztek.

Injekciós D-vitamin által vagy felügyelete mellett egy egészségügyi szakember. Néhány erőssége ergocalciferol és minden erőssége alfacalcidol kalcifediol kalcitriol és dihidrotachisterol állnak csak az orvos előírása szerint. További előnye ergocalciferol rendelvény nélkül kapható készítményeket is. Azonban lehet, hogy egy jó ötlet, hogy ellenőrizze az egészségügyi szakember, mielőtt a D-vitamin a saját. A kezelés ideje alatt nagy mennyiségű, hosszú ideig tartó okozhat súlyos nemkívánatos hatásokat.

A diéta fontosságáról

A jó egészség, fontos, hogy eszik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Kövesse gondosan minden diétás program egészségügyi szakember javasolhatja. A konkrét étrendi vitamin és / vagy ásványi igényeinek, kérdezze meg az egészségügyi szakember a listát a megfelelő élelmiszerek. Ha úgy gondolja, hogy nem kap elég vitamint és / vagy ásványi anyag a diéta, akkor dönthet úgy, hogy egy étrend-kiegészítő.

A D-vitamin megtalálható a természetben csak a halak és halmájolajokat. Azonban, az is a tejben (a D-vitamin-dúsított). Főzés nem befolyásolja a D-vitamin az élelmiszerekben. A D-vitamin is nevezik a “napfény vitamin” mivel készült a bőrt, ha ki vannak téve a napsugárzásnak. Ha kiegyensúlyozott étrendet, és kap azon kívül a napsütésben legalább 1,5-2 órát egy héten, akkor is kap a D-vitamin van szüksége.

Vitaminok önmagában nem helyettesítheti a jó étrend, és nem szükséges energiát. A szervezet is szüksége egyéb anyagok élelmiszerekben található, mint a fehérje, ásványi anyagok, szénhidrátok, és zsírok. Vitaminok önmagukban nem tudnak dolgozni anélkül, hogy a jelen lévő más élelmiszerek. Például, a zsír van szükség, hogy a D-vitamin bejuthat a szervezetbe.

A napi D-vitamin mennyisége szükség van meghatározva számos különböző módon.

A múltban az RDA és RNI D-vitamin már kifejezett egységek (U). Ez a kifejezés váltotta mikrogramm (mcg) D-vitamin

Normál napi ajánlott bevitel mcg és egységek általában meghatározása a következő

Emlékezik

Ha szed egy étrend-kiegészítő nélkül kapható, figyelmesen olvassa el és kövesse óvintézkedéseket a címkén. Mert ezek a kiegészítők, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a gyógyszer ebben a csoportban, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például élelmiszerekhez színezékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Problémák gyermekekben nem számoltak be bevitt normális napi ajánlott mennyiségben. Egyes tanulmányok kimutatták, hogy a csecsemők, akik teljesen szoptatott, különösen sötét bőrű anyák, és kevés a napfény veszélyben lehet a D-vitamin-hiány. Az egészségügyi szakember is előírhat vitamin / ásványi anyag kiegészítése, amely tartalmazza a D-vitamin Egyes csecsemők érzékeny lehet, még kis mennyiségben alfacalcidol kalcifediol, kalcitriol dihidrotachisterol vagy ergocalciferol. Továbbá, a gyermekek mutathat a lassú növekedés fogadásakor nagy dózisú alfakalcidol, kalcifediol, kalcitriol, dihidrotachisterol, vagy ergokalciferol hosszú ideig.

Tanulmányok doxercalciferol vagy paricalcitol volna tenni csak a felnőtt betegek, és nincs külön összehasonlítja a használatát doxercalciferol vagy paricalcitol gyerekeknél használatát más korcsoportokban.

Problémák az idősebb felnőttek nem számoltak be bevitt normális napi ajánlott mennyiségben. Tanulmányok kimutatták, hogy az idősebb felnőttek alacsonyabb a vér D-vitamin szintje, mint a fiatalabb felnőtteknél, különösen azoknak, akik kevés a napfény. Az egészségügyi szakember javasolhatja, hogy veszel egy vitamin kiegészítés, amely a D-vitamin

Különösen fontos, hogy Ön kap elég D-vitamint, ha teherbe esik, és hogy továbbra is megkapja a megfelelő mennyiségű vitamin az egész terhesség alatt. Az egészséges növekedés és a magzat fejlődése függ a folyamatos tápanyagellátás az anyja.

Szükség lehet a D-vitamin-kiegészítők, ha a szigorú vegetáriánus (vegán vegetáriánus) és / vagy kevés a napfény, és ne igyon a D-vitamin-dúsított tej.

A túl sok alfacalcidol kalcifediol, kalcitriol dihidrotachisterol vagy ergocalciferol is káros lehet a magzatra. Hogy nagyobb, mint az egészségügyi szakember által javasolt okozhat a baba sokkal érzékenyebb, mint máskor, hogy annak hatásait, problémákat okozhat a mirigy úgynevezett mellékpajzsmirigy, és ez okozhatja a hibát a baba szíve.

Doxercalciferol vagy paricalcitol nem vizsgálták terhes nőkön. Azonban állatkísérletek kimutatták, hogy a paricalcitol problémát okoz az újszülött. Mielőtt elkezdené szedni ezt a gyógyszert, hogy közölje orvosával, ha terhes, vagy ha terhességet.

Különösen fontos, hogy megkapja a megfelelő mennyiségű vitamin, így a baba is kap a vitaminok a növekedéshez megfelelően. Csecsemők, akik teljesen szoptatott és kevés a napfényt előírhatja a D-vitamin-pótlás. Azonban figyelembe nagy mennyiségű étrend-kiegészítő szedése szoptatás káros lehet az anya és / vagy a baba, és el kell kerülni.

Csak kis mennyiségű alfacalcidol kalcifediol kalcitriol vagy dihidrotachisterol átjut az anyatejbe, és ezen összegek nem számoltak be, hogy problémát okoz a szoptatós babák.

Használata előtt D-Vi-Sol

Nem ismert, hogy doxercalciferol vagy paricalcitol bejut az anyatejbe. Ügyeljen, hogy megbeszélte volna a kockázatok és előnyök a kiegészítést orvosával.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát az étrend-kiegészítők ebben az osztályban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely a D-vitamin és rokon vegyületek. Lehet, hogy nem kifejezetten a D-Vi-Sol. Kérjük, olvassa el gondosan.

Használatra, mint a táplálék-kiegészítő

Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg az egészségügyi szakembert.

Mert vevő egyének orális folyadék formájában ez a táplálék-kiegészítő

Helyes használata a D-vitamin és rokon vegyületek

Amíg szedi alfacalcidol kalcifediol, kalcitriol dihidrotachisterol, doxercalciferol vagy paricalcitol, az egészségügyi szakember szeretnénk, ha speciális diétát követ, vagy egy kalcium-kiegészítő. Feltétlenül kövesse az utasításokat. Ha már szed kalciumpótlóként vagy bármilyen gyógyszert kalcium tartalmú ellenőrizze az egészségügyi szakember tudja.

Az adag gyógyszer ebben az osztályban különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adagok ezen gyógyszerek. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Azonnal hívja orvosát vagy gyógyszerészét utasításokat.

Használható, mint egy étrend-kiegészítő: Ha hiányzik, hogy egy étrend-kiegészítő, egy vagy több napig nincs ok az aggodalomra, mert időbe telik, amíg a tested, hogy súlyosan alacsony a vitamin. Azonban, ha az egészségügyi szakember azt ajánlotta, hogy ezt a táplálék-kiegészítő, próbáld megjegyezni, hogy azt mint irányított minden nap.

Ha ezt a gyógyszert szedi az eltérő okból mint étrend-kiegészítő, és kihagy egy adagot, és az adagolási séma

Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg az egészségügyi szakembert.

Óvintézkedések használat közben D-Vi-Sol

D-Vi-Sol Side Effects

Gyerekektől távol tartandó.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Az egyének számára szednek D-vitamin nélkül kapható

Ha ezt a gyógyszert szedi az eltérő okból mint étrend-kiegészítőt, orvosa ellenőrizni kell a haladást rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez nem okoz nemkívánatos hatásokat.

Ne vegyen ki egyetlen vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszer vagy étrend-kiegészítő, amely tartalmaz kalciumot, foszfort, vagy D-vitamin szedésének bármely ilyen étrend-kiegészítők, kivéve, ha azt mondták, hogy erre az egészségügyi szakember . Az extra kalcium, foszfor, vagy D-vitamin fokozhatja a mellékhatások.

Ne vegyen savkötők vagy egyéb gyógyszerek magnézium tartalmú szedésének ezen gyógyszerek bármelyikét. Ha ezeket a gyógyszereket együtt okozhat nemkívánatos hatásokat.

Együtt a szükséges hatást, étrend-kiegészítő, okozhat némi nemkívánatos hatásokat. Alfacalcidol kalcifediol, kalcitriol dihidrotachisterol és ergocalciferol általában nem okoz semmilyen mellékhatást, ha figyelembe, mint irányított. Azonban figyelembe nagy mennyiségű át egy ideig okozhat néhány nem kívánt hatások, amelyek komoly.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.