d-alfa drágakövek

Terápiás Osztály: Tápláló Agent

Használja a D-Alpha Gems

Farmakológiai Osztály: E-vitamin (osztály)

Bizonyos körülmények között növelheti a vitamin szükséglete E. Ezek közé

Fokozott igény E-vitamin kell meghatározni az egészségügyi szakember.

Csecsemők kapó képletet, amely nem dúsított E-vitamin lehet valószínűleg az E-vitamin-hiány. Továbbá, étrend magas a többszörösen telítetlen zsírsavak növelheti a vitamin szükséglete E.

Azt állítja, hogy az E-vitamin hatásos a rák kezelésére és megelőzésére vagy kezelésére akne, öregedés, hajhullás, méh csípése, májfoltok a kezét, bursitis, pelenka kiütés, fagyás, gyomorfekély, szívinfarktus, szülési fájdalmak, bizonyos vér betegségek, vetélés, az izomsorvadás, a rossz testtartás, impotenciát, a sterilitás, meddőség, menopauza, napégés, és tüdőkárosodás a légszennyezés még nem bizonyították. Bár az E-vitamin használják, hogy megakadályozzák a rák egyes fajtái, nincs elég információ, hogy azt mutatják, hogy ez hatásos.

Hiánya E-vitamin rendkívül ritka, kivéve az emberek, akik olyan betegség, amelyben az nem szívódik fel a szervezetben.

Az E-vitamin egy recept nélkül kapható.

A diéta fontosságáról

A jó egészség, fontos, hogy eszik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Kövesse gondosan minden diétás program egészségügyi szakember javasolhatja. A konkrét étrendi vitamin és / vagy ásványi igényeinek, kérdezze meg az egészségügyi szakember a listát a megfelelő élelmiszerek. Ha úgy gondolja, hogy nem kap elég vitamint és / vagy ásványi anyag a diéta, akkor dönthet úgy, hogy egy étrend-kiegészítő.

Az E-vitamin megtalálható különböző élelmiszerek, ideértve a növényi olajokat (kukorica, a gyapotmag, szójabab, pórsáfrány), búzacsíra, teljes kiőrlésű gabonafélék, és a zöld leveles zöldségek. Főzés és tárolás tönkreteheti néhány E-vitamin az élelmiszerekben.

A vitamin-kiegészítők önmagában nem helyettesítheti a jó étrend, és nem szükséges energiát. A szervezet is szüksége egyéb anyagok élelmiszerekben található, mint a fehérje, ásványi anyagok, szénhidrátok, és zsírok. Vitaminok önmagukban nem tudnak dolgozni anélkül, hogy a jelen lévő más élelmiszerek. Például, kis mennyiségű zsír van szükség, annak érdekében, hogy az E-vitamin bejuthat a szervezetbe.

A napi adag E-vitamin szükséges meghatározása számos különböző módon.

Az E-vitamin áll rendelkezésre a különböző formákban, beleértve a D- vagy DL-alfa-tokoferol-acetát, d- vagy DL-alfa-tokoferol, és d- vagy DL-alfa-tokoferol-szukcinát. A múltban, az RDA az E-vitamin is ki lehetett fejezni egységek. Ez a kifejezés váltotta alfa-tokoferol ekvivalens (alfa-TE) vagy milligramm (mg) d-alfa-tokoferol. Egy egység megfelel 1 mg DL-alfa-tokoferol-acetát vagy 0,6 mg d-alfa-tokoferol. A legtöbb termék kapható a boltokban továbbra is címkézni egységek.

Normál napi ajánlott bevitel milligramm (mg) alfa-tokoferol ekvivalens (mg alfa-TE) és egységek E-vitamin általában meghatározása a következő

Ha szed ez táplálék-kiegészítő nélkül kapható, figyelmesen olvassa el és kövesse óvintézkedéseket a címkén. Mert ezt a kiegészítést, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Problémák gyermekekben nem számoltak be bevitt normális napi ajánlott mennyiségben. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha adnak a babának egy dúsított formula. Ebben az esetben a baba kap a vitaminok szükséges valamilyen más módon. Egyes tanulmányok kimutatták, hogy a koraszülöttek lehet alacsony vitamint egészségügyi szakember javasolhatja a E-vitamin kiegészítés.

Problémák az idősebb felnőttek nem számoltak be bevitt normális napi ajánlott mennyiségben.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha Ön ezt a táplálék-kiegészítő, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a táplálék-kiegészítő minden a következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a táplálék-kiegészítő minden a következő gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a készítmény alkalmazásával táplálék-kiegészítő. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata a termékek száma, E-vitamint tartalmaz. Lehet, hogy nem kifejezetten a D-Alpha Gems. Kérjük, olvassa el gondosan.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Használata előtt D-Alpha Gems

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Mert vevő egyének orális folyadék formájában ez a táplálék-kiegészítő

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja az étrend-kiegészítő egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Helyes használata E-vitamin

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Az éjszakai lábikragörcs e-vitamin, ciklandelat

D-Alpha Gems Side Effects

e-vitamin

Cisztás fibrózis azitromicin, Zithromax, gentamicin, Kreónt, E-vitamin

Étrendkiegészítők multivitamin, Halolaj, biotin, Lovaza, CoQ10

Alzheimer-kór Aricept, Exelon, donepezil, Namenda, memantin, E-vitamin