cylert

Pemolin kapcsolatba hozták a életveszélyes májelégtelenség, és általában nem tekinthető első vonalbeli gyógyszeres kezelése Figyelem hiperaktivitási rendellenesség (ADHD). Kezelést kell kezdeni csak magánszemélyek nélkül májbetegség és normál kiindulási májfunkciós tesztek. Monitor szérum ALT (SGPT) szint kiinduláskor, 2 hetente. Abba kell hagyni, ha a szérum ALT (SGPT) növeljük, klinikailag jelentős mértékű, vagy semmilyen növekedés nagyobb vagy egyenlő, mint 2-szerese a normál érték felső határának, vagy ha a klinikai jelek és tünetek arra utalnak, májelégtelenség. Szerezzen írásos beleegyezését adta a beteg előtt a kezelés megkezdése.

Használja a Cylert

Terápiás Osztály: központi idegrendszeri stimuláns

Kémiai Osztály: Amfetamin Kapcsolódó

Pemolin növeli figyelmet és csökkenti a nyugtalanság a gyermekek, akik hiperaktív, nem tud koncentrálni, nagyon hosszú, vagy könnyen zavart, és érzelmileg instabil. Ez a gyógyszer a részeként teljes kezelési program, amely magában foglalja a társadalmi, oktatási és pszichológiai kezelést.

Ritkán Pemolin okozott súlyos májbetegségben szenved. Ön és orvosa kell beszélni a jó ezt a gyógyszert fogja tenni, valamint a kockázatok használja. Ezen felül, akkor lehet kérni, hogy írjon alá egy beleegyezési nyilatkozat arról, hogy érti és elfogadja, hogy elfogadja a kockázatot májproblémák.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Használata előtt Cylert

Lelassult a növekedés üteme a gyermekek, akik hasonló gyógyszert Pemolin hosszú ideig nem számoltak be. Egyes orvosok azt javasolják, gyógyszer-mentes időszakok kezelés alatt Pemolin segít megelőzni a lassú növekedés.

Pemolin tehet viselkedése rosszabb gyermekek súlyos mentális betegség.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Szedő betegeknél a rágótabletta formájában ez a gyógyszer

Néha ezt a gyógyszert kell venni 3-4 héttel javulás be.

Vegye Pemolin kizárólag az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ha túl sok vesszük, akkor válhat szokásformáló.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Orvosa ellenőrizni kell a haladást rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez a gyógyszer nem okoz nemkívánatos hatásokat. Ezen kívül, meg kell adnunk a vérben vizsgálni minden második héten, hogy ha ezt a gyógyszert, befolyásolja az májat.

Sötét vizelet vagy sárga szemek vagy a bőr jele lehet egy komoly nemkívánatos hatása a máj. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha Önnél sötét vizelet vagy sárga szemek vagy a bőr.

Ez a gyógyszer okozhat néhány ember, szédülést vagy csökkenti az éberséget, mint általában. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt biciklizni vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha szédül, vagy nem éber.

Helyes használata Cylert

Ha már használja ezt a gyógyszert hosszú ideig, és úgy gondolja, lehet, hogy lesz szellemileg vagy testileg függ tőle, kérdezze meg orvosát. Egyes jelek a függés Pemolin vannak

Ha a gyógyszer szedését, nagy dózisban hosszú ideig, ne hagyja abba a szedését anélkül, hogy először beszélt kezelőorvosával. Orvosa, hogy csökkentse fokozatosan az összeget szed leállítása előtt teljesen.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Egyes mellékhatások lesz jelek vagy tünetek, amit látni vagy érezni. Lehet, hogy orvosa nézni mások ezzel bizonyos vizsgálatokat.

Pemolin okozhat komoly mellékhatásokat, beleértve a májbetegségben szenved. Továbbá, a gyógyszerek, mint Pemolin, ha használni hosszú ideig, leírták, hogy lassú a növekedés üteme a gyermekek. Egyes orvosok azt javasolják, gyógyszer-mentes időszakok kezelés alatt Pemolin. Pemolin is okozhat nemkívánatos hatásokat viselkedés gyermekek súlyos mentális betegség.

Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Ez a gyógyszer is okozhat a következő mellékhatásokat hogy orvosa nézni

Óvintézkedések használat közben Cylert

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Miután hagyja abba a gyógyszer, akkor még olyan mellékhatásokat okoz, hogy szükség van a figyelmet. Ez alatt az idő alatt, kérdezze meg orvosát, ha azt veszi észre, a következő mellékhatásokat

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Megszüntetett megszűnt

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

Cylert Side Effects

Cylert (Pemolin)

CSA 4. melléklet Néhány potenciális visszaélési

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

WADA Class WADA doppingellenes Besorolás

ADHD Adderall, Vyvanse, metilfenidát Ritalin, Strattera Concerta, Adderall XR, Focalin, amfetamin / dextroamfetamin, Focalin XR, atomoxetine, Quillivant XR, dexmethylphenidate, lisdexamfetamine, Daytrana, Metadate CD, Ritalin LA, Methylin, Ritalin-SR, Metadate ER , Aptensio XR, QuilliChew ER, Methylin ER, klonidin