csaló útmutató az egészséges életmód

Egyél több zöldséget, gyakorolni szinte minden nap, és ne felejtsük el a fényvédő. Ha tudja, hogy az ajánlásokat, de nem találnak időt, hogy kövesse őket, ez a “Csalók Guide” az Ön számára.

 összeállítani az alábbi irányelveknek és hivatkozások jel alapján vezetők területén a táplálkozás, fogászat, bőrgyógyászat, mentális egészség és a fizikai állóképesség.

Olvassa el a további tippeket és trükköket, hogy átalakítsa az elfoglalt életmód egy egészséges ember.

Ha nem eszik az ajánlott mennyiségű gyümölcsöt és zöldséget, Dietetikus Szövetség szóvivője Dave Grotto, RD, javasolja a legtöbbet hozza ki a gyümölcsöt és zöldséget nem eszik. Ez azt jelenti, keres fajta és szín intenzitása – cseresznye, bogyók, és a gránátalma jó példák, mint a tök, spenót, édesburgonya, és mély piros paradicsom. Szorítani több zöldséget folyamán a nap, meg a gyümölcslé keverékek tartalmazó zöldségek és próbálja szakadó paradicsomszósz, mint egy köret. Iható zöldséglevesekhez egy jó lehetőség azok számára, akiknek szükségük van, hogy enni útközben.

Próbálja meg felvenni egy pozitív dolog, nem pedig elkerüli a dolgokat, “Grotto mondja.” Ez kevésbé stresszes, mint feladni valamit. “Például, ha akasztott a áthajtásos ebédidőben, Grotto javasolja, amelynek salátával a burger . Ez a stratégia egészíti tápanyagokat a diéta drasztikus módosítása nélkül a rutin.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …