creomulsion

Terápiás Osztály: Köhögéscsillapító

Használja a Creomulsion

Dextromethorphan enyhíti köhögés közvetlenül hatva a köhögés központja az agyban.

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható.

Ne adjon semmilyen over-the-counter (OTC) köhögés és megfázás gyógyszert a baba, vagy gyermek 4 éves. Ezen gyógyszerek nagyon fiatal okozhat súlyos vagy akár életveszélyes mellékhatásokat.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Bár nincs specifikus információ összehasonlításával dextrometorfán gyermekekben használható más korcsoportokban, a gyógyszer várhatóan nem okoz más mellékhatásokat, problémájával gyermekek 4 éves és idősebb, mint ez a felnőtteknél.

Ne adjon semmilyen over-the-counter (OTC) köhögés és megfázás gyógyszert a baba, vagy gyermek 4 éves. Ezen gyógyszerek nagyon fiatal okozhat súlyos vagy akár életveszélyes mellékhatásokat.

Használata előtt Creomulsion

Számos gyógyszer nem vizsgálták kifejezetten az idős emberek. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a fiatalabb felnőttek vagy ha okozhatnak különböző mellékhatásokat vagy probléma az idős emberek. Nincs konkrét információk összehasonlításával dextrometorfán az idősek használatát más korcsoportokban.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek dextrometorfán. Lehet, hogy nem kifejezetten a Creomulsion. Kérjük, olvassa el gondosan.

Hogy bizonyos egészségügyi szakember tudja, ha egy alacsony nátriumtartalmú, alacsony cukortartalmú, vagy bármilyen más speciális diéta. A legtöbb gyógyszer tartalmaz több, mint a hatóanyagot, és sok folyékony gyógyszer alkoholt tartalmaznak.

Ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint, vagy az utasításokat a címkén. Ne használjon többet, ne használja gyakrabban, és ne használja hosszabb ideig, mint amennyit orvosa vagy a címke szerint. Bár ez a hatás történt csak ritkán, dextrometorfán vált szokásformáló (ami a mentális vagy fizikai függőség), bizonyos személyek, akik túl sokat használják sokáig.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Ha a köhögés nem javult, 7 nap után, ha fáj a torka nem javult 2 nap után, ha magas láz, bőrkiütés, vagy folyamatos fejfájás a köhögés, vagy, ha az asztma vagy a magas vérnyomás van jelen, kérdezze meg orvos. Ezek a jelek azt jelentheti, hogy van más egészségügyi problémák.

Helyes használata dextrometorfán

Oldjuk cukorkákat a szájban óvatosan, hogy csökkentse a fulladásos.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Óvintézkedések használat közben Creomulsion

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Köhögés Benadryl, benzonatát, Dilaudidot, difenhidramin, Mucinex, kodein, guaifenezin, hidromorfon, Tylenol a kodein # 3, acetaminofen / hidrokodon, Lortab, dextrometorfán, Tessalon Perles, acetaminofen / kodein, Cheratussin AC, Tessalon, Promethazine DM, Robitussin Köhögés + mellkasi Torlódás DM, Tussionex Pennkinetic, Mucinex DM, Delsym, kodein / promethazin, Tylenol a kodein, Hydromet

 vagy csatlakozz a Creomulsion támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Creomulsion Side Effects

Creomulsion (dextrometorfán)