cheken: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások és figyelmeztetések

Arryan, Chekan, ChequÃn, Eugenia chequen, Luma chequen, Mirte, Myrte du Chili, Myrte du Chili Blanc, Myrtus, Myrtus chequen.

Cheken egy gyógynövény. A szárított levelek és olajat a levél arra használják, hogy a gyógyszert; Az emberek levél készítmények hasmenés, láz, köszvény, magas vérnyomás, folyadék-visszatartás, és a köhögés; Előkészületek a levél olajat alkalmazunk csökkenti a magas triglicerid, a vér egyfajta zsír.

Cheken levél olaj hogyan befolyásolhatják az a szervezet lebontja a zsír és hasznos lehet csökkenti a magas triglicerid, a vér egyfajta zsír.

Elegendő bizonyíték fo; Köhögés; Magas triglicerid; Hasmenés; Láz; Köszvény; Magas vérnyomás; Egyéb feltételek. Több bizonyítékra van szükség, hogy értékelje a hatékonyságát cheken e célra.

Nincs elegendő információ áll rendelkezésre, hogy tudja, ha cheken biztonságos, vagy mi a lehetséges mellékhatások lehetnek; Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás -feeding: Nem tudunk eleget használata cheken terhesség alatt és a mell -feeding. Legyen a biztonság kedvéért, és ne használja.

Jelenleg nincsenek információk CHEKEN interakciók

A megfelelő adag cheken számos tényezőtől függ, mint például a felhasználó korától, egészségi állapotától, és számos más körülmények között. Ekkor nincs elég tudományos információ meghatározásához egy sor megfelelő dózisok cheken. Ne feledje, hogy a természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és dózisok fontos lehet. Ügyeljen arra, hogy kövesse a vonatkozó utasításokat a termék címkéjét és forduljon gyógyszerészéhez vagy orvos vagy más egészségügyi szakember alkalmazása előtt.

Referenciák

Grünwald J, Brendler T, Jaenicke C. NDK a növényi gyógyszerek. 1. ed. Montvale, NJ: Medical Economics Company, Inc., 1998.

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis fogyasztói Version. lásd természetes gyógyszerek átfogó adatbázis Professional verzió. ÂTherapeutic Research Kar 2009.

Volt. Ginseng, C-vitamin, Depresszió