centaury: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások és figyelmeztetések

Bitter Herb, Centaura Menor, Centaurea Menor, kis ezerjófű, Centaurium mínusz, Centaurium umbellatum, Közös Centaury Drug Centaurium, erythraeaból Centaurium, Ã ‰ rythrÃe, Kis Centauru, Minor Centaury, Petite-CentaurÃe, Petite CentaurÃe Co ..; Lásd az összes nevet Bitter Herb, Centaura Menor, Centaurea Menor, kis ezerjófű, Centaurium mínusz, Centaurium umbellatum, Közös Centaury Drug Centaurium, erythraeaból Centaurium, Ã ‰ rythrÃe, Kis Centauru, Minor Centaury, Petite-CentaurÃe, Petite CentaurÃe Község, Petite CentaurÃe en Ombelle, Petite CentaurÃe Rouge; elrejtése nevek

Centaury egy gyógynövény. Emberek szárítsa meg az alkatrészeket, hogy növekszik a föld felett, és használja őket, mint gyógyszert; Centaury használják étvágytalanság (anorexia) és gyomorpanaszok (diszpepszia); Az italok, centaury használják aroma.

Centaury vegyi anyagokat tartalmaz, amelyek javítják az étvágyat.

Elegendő bizonyíték fo; Étvágytalanság; Hasi diszkomfort; Egyéb feltételek. Több bizonyítékra van szükség, hogy értékelje a hatékonyságát centaury e célra.

Centaury biztonságos, ha az élelmiszerekben használt összegek és biztonságosnak tűnik a legtöbb ember számára, ha használják gyógyászati ​​mennyiségben; Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás -feeding: Centaury biztonságos a terhes és a mell -feeding nők élelmiszer mennyiségben. De nagyobb gyógyszer összegeket kerülni kell, amíg többet tudunk.

Jelenleg nincsenek információk centaury interakciók

A megfelelő adag centaury számos tényezőtől függ, mint például a felhasználó korától, egészségi állapotától, és számos más körülmények között. Ekkor nincs elég tudományos információ meghatározásához egy sor megfelelő dózisok centaury. Ne feledje, hogy a természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és dózisok fontos lehet. Ügyeljen arra, hogy kövesse a vonatkozó utasításokat a termék címkéjét és forduljon gyógyszerészéhez vagy orvos vagy más egészségügyi szakember alkalmazása előtt.

Referenciák

Elektronikus Code of Federal Regulations. Cím 21. rész 182 – anyagok általánosan biztonságosnak. Elérhető: http://ecfr.gpoaccess.gov/cgi/t/text/text-idx?c=ecfr&sid= 786bafc6f6343634fbf79fcdca7061e1 & RGN = div5 & view = text & node = 21: 3.0.1.1.13 & idno = 21

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis fogyasztói Version. lásd természetes gyógyszerek átfogó adatbázis Professional verzió. ÂTherapeutic Research Kar 2009.

Volt. Ginseng, C-vitamin, Depresszió