átfogó rehabilitációs programokat derékfájás – téma áttekintése

Átfogó rehabilitáció (rehabilitációs) programok kínálnak a különböző kezelések derékfájás. Lehet használni a fizikai terápia a fájdalom kezelésére a gyógyszert és a mentális képességek, és más orvosi kezelések. Ezek a programok tanítani az embereket, hogyan kell gondoskodni a hátukat és hogyan lehet megakadályozni reinjury. Abban az esetben, krónikus fájdalom, ezek a programok tanítani az embereket, hogyan kell kezelni a fájdalmat (és helyzeteket, amelyek a fájdalom rosszabb) naponta. Jó programok személyzettel egy csapat, amely magában orvosok, gyógytornászok, viselkedési tanácsadók, és a szociális munkások.

Az egészséges életmód kulcsa segít megelőzni a hátfájást. Túlsúly helyezi megterheli a hátsó, így az egészséges súly fontos. A rendszeres testmozgás, különösen alapvető munkát, tartja a has- és hátizmok cég. A dohányzás korosztály a gerincet, így elkerülhető a dohányzás és a passzív dohányzás belélegzése; A gyakorlás jó testtartás egy másik módja, hogy segít megelőzni a hátfájást. Először elemezzük a testtartás által állva a sarka a falnak. A borjak, fenék, váll, és a hátán a …

Fájdalom és csökkent funkciója, hogy nem javul 2-4 hónapos kezelés; Krónikus derékfájás. Egy átfogó rehabilitációs program tekinthető hatékony megközelítés krónikus derékfájás. ; Volt vissza a műtét; Az egy vagy több sikertelen vissza műtétek, és már a fájdalom és a csökkent működés több éve.