ápolással és kognitív problémák: szerkentyű, amely segíthet

Mivel a gondozó egy személy kognitív problémák oka lehet demencia, autizmus, a Down-szindróma, sclerosis multiplex, vagy Parkinson-kór kihívást jelent. Ha egy gondozó, akkor lehet annyira túlterheltek, hogy nehéz gondolni megoldások a mindennapi problémákra, mint gyógyszert szed időben, vagy tudja, ha a töltés az ágyból. Úgy tűnhet, legkönnyebb folytatni a dolgok a régi módon, még ha ez nem megy olyan jól.

A forgó érzés és szédülés kap a szédülés korlátozhatja tevékenységét és rosszullétet. Attól függően, hogy az ok, bár néhány egyszerű manővert, amit tehetünk otthon hozhat enyhülést; A leggyakoribb típus a BPPV (jóindulatú helyzeti szédülés), és ez is a legegyszerűbb kezelni. BPPV történik, ha kis kristályok kalcium meglazul a belső fülbe. Lehet, úgy érzi, hogy ha megkapjuk, vagy ki az ágyból, és döntése a fejjel. Az emberek több mint 60 nagyobb valószínűséggel ez az …

Vegyünk egy percig gondolkodni, mi működik és mi nem. Aztán úgy, ha bármelyik segítő technológia eszközöket és modulokat alább felsorolt ​​segíthet. Kérdezze meg szeretett ember orvos vagy más gondozók tanácsot, hogy mit dolgozik. Attól függően, hogy a természet a kognitív problémák, akkor is kap információt a helyi terület Ügynökség öregedés vagy betegség-specifikus nonprofit csoport.

Itt a lepusztult segítő technológiák fejlődését – a riasztásokat az intelligens telefonok hangfelismerő szoftver