áfonyalé és húgyúti fertőzések – téma áttekintése

Női Egészség Trends

Évek óta, az emberek használják áfonyalé megelőzésére és gyógyítja a húgyúti fertőzések (UTI). Kevés a bizonyíték arra, hogy ez megér egy próbát.

Virginia Sole-SmithDo tényleg szükség van a reggeli minden nap? Itt, FIV; kell-do “, akkor kétszer is meggondolják, ne mondd meg anyádnak mondtuk igen, de nem volt igaza mindent – legalábbis nem, amikor az egészségre. A kutatások azt mutatják, hogy néhány thos; szokások” Régóta azt mondta, hogy fenntartsák nem támasztják alá sok bizonyíték, vagy eve; öreg józan ész. Öt “kell-do”, akkor kétszer is meggondolják,

Ha szeretné kipróbálni áfonyalé megelőzésére húgyúti fertőzések, akkor jobb, ha inni tiszta, cukrozatlan áfonyalé (ahelyett, áfonyalé koktél). Alkoholfogyasztás áfonyalé koktél nem látszik, hogy megakadályozzák húgyúti jobb, mint bármely más ivott gyümölcslevet. 2

Nincs bizonyíték arra, hogy áfonya gyógyítja a húgyúti fertőzés. Cranberry nem jól tesztelt, mint egy húgyúti fertőzés kezelésére.

Cranberries befolyásolhatja a warfarin működik, ami veszélyes lehet. Ha szedi a gyógyszert, véralvadásgátló warfarin (például Coumadin), beszéljen orvosával, mielőtt áfonya, hogy megakadályozza a húgyúti fertőzés.